Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Δε γυρίζει στο μαντρί ο βουλευτής Ν.Σταυρογιάννης

Δε γυρίζει στο μαντρί ο βουλευτής Ν.Σταυρογιάννης

Ο βουλευτής είχε διαγραφεί στις 21 Οκτωβρίου από την κοινοβουλευτκή ομάδα της ΝΔ μετά από απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά. Τη διαγραφή του προκάλεσαν οι δηλώσεις του οτι θα καταψηφίσει τα μέτρα.

Την ώρα που η κυβέρνηση κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να μην υπάρξουν διαρροές στην κρίσιμη ψηφοφορία της Τετάρτης στη Βουλή για την κύρωση των νέων μέτρων, ο βουλευτής Φθιώτιδας Νίκος Σταυρογιάννης επιμένει πως θα καταψηφίσει τα μέτρα.

Ο ανεξάρτητος πια βουλευτής διαμηνύει  πως δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει γνώμη καθώς δεν τον ενδιαφέρει να υπογράψει δήλωση μετανοίας.

Σύμφωνα με συνεργάτες του που μίλησαν στο Newsit “o Nίκος Σταυρογιάννης δεν παίζει πολιτικά παιχνίδια λέγοντας άλλα τη μια και άλλη την άλλη. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει πίσω αυτά που είπε για να δείξει καλή συμπεριφορά και έτσι να επιστρέψει στο μαντρί”.

“Η δική μου συνείδηση δεν μου επιτρέπει να ψηφίσω μέτρα που εξαθλιώνουν τους πλέον αδύναμους οικονομικά, φτωχοποιούν τη μεσαία τάξη, τους νοικοκυραίους αυτής της χώρας, δηλαδή χωρίς να υπάρχει προοπτική ότι έστω με αυτά τα άδικα και σκληρά μέτρα μπορούμε να κρατήσουμε όρθια την οικονομία και να ανατάξουμε την πορεία καταστροφής της χώρας” ήταν η επίμαχη δήλωση που προκάλεσε την διαγραφή του βουλευτή από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
Ο Νίκος Σταυρογιάννης έγινε το 1994 μέλος της ΝΟΔΕ (Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή) Φθιώτιδας της ΝΔ και μέχρι το 1996, διετέλεσε οργανωτικός γραμματέας της. Το διάστημα 1996-1998 ήταν υπεύθυνος Τύπου και από το 1998 μέχρι το 1999 πρόεδρός της.

Το 2004 εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Φθιώτιδας με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Επανεξελέγη στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου 2007 και της 17ης Ιουνίου 2012.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χάνεται ένας βουλευτής κάθε μέρα από τον κυβερνητικό συνασπισμό – Ποιοί βουλευτές είναι “ύποπτοι” για καταψήφιση των μέτρων 

Εκτός ΝΔ ο βουλευτής Σταυρογιάννης γιατί δε θα ψηφίσει τα μέτρα

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε