Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Debate – Εκλογές 2015: Και τρίτο ντιμπέιτ θέλει η ΝΔ!

Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Εκτός από το debate όλων των πολιτικών και εκείνο μόνο με τον Αλέξη Τσίπρα, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης προτείνει να γίνει και ένα τρίτο ντιμπέιτ, που θα έχει επτά θεματικές ενότητες.

Στον αέρα βρίσκονται ακόμη τα debate τόσο όλων των πολιτικών αρχηγών όσο και εκείνο ανάμεσα στους προέδρους του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας, αφού οι… ημερομηνίες δεν “βγαίνουν” και τα κόμματα δεν μπορούν να καταλήξουν σε κοινές ημερομηνίες.

Την Παρασκευή συνεδριάζει ξανά η διακομματική επιτροπή, σε μια ακόμη προσπάθεια να υπάρξει συμφωνία για το πότε θα γίνουν τελικά οι… τηλεμαχίες.

Η Νέα Δημοκρατία προτείνει να υπάρξει και ένα τρίτο debate, αυτή τη φορά ανάμεσα στους εκπροσώπους των κομμάτων.

Όπως είπε η διευθύντρια του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Πηνελόπη Γαβρά προσερχόμενη στη συνεδρίαση της διακομματικής, η πρόταση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη είναι αυτό το τρίτο debate να έχει επτά θεματικές ενότητες

– Οικονομία, ανάπτυξη
– Εξωτερική πολιτική
– Παιδεία, Νέα Γενιά
– Ασφάλεια πολίτη
– Αγρότες
– Κοινωνικό κράτος
– Πολιτισμός, αθλητισμός

«Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, επειδή πιστεύει ότι οι πολίτες πρέπει να προσέλθουν στην κάλπη πλήρως ενημερωμένοι, κάτι που δυστυχώς δεν το επιτρέπει η ασφυκτικά σύντομη προεκλογική περίοδος, εκτός από τα δύο debate με τους πολιτικούς αρχηγούς, προτείνει τη διεξαγωγή διαλόγου με εκπροσώπους των κομμάτων πάνω σε επτά θεματικές ενότητες», είπε η κα Γαβρά.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε