Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Debate τέλος; Ποιοι το θεωρούν τελειωμένη υπόθεση

Debate τέλος; Ποιοι το θεωρούν τελειωμένη υπόθεση

“Σαν ο διάβολος το λιβάνι” ήταν η φράση που χρησιμοποίησε ο Ε. Βενιζέλος για να καταγγείλει τον Α. Σαμαρά πως αποφεύγει την απευθείας τηλεοπτική αντιπαράθεση

Το ΠΑΣΟΚ επιμένει και θα επαναλάβει σήμερα με τη Φώφη Γεννηματά την πρόσκληση-πρόκληση όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά για δυο Debate μεταξύ των δυο αρχηγών και άλλα δυο ακόμη μεταξύ των αρχηγών όλων των κομμάτων.
Όπως ενημέρωσε η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, έστειλε επιστολή στον εκπρόσωπο της ΝΔ είχε και τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του για την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για 2 τηλεμαχίες και όπως ανέφερε πλέον το ΠΑΣΟΚ περιμένει να αποφασίσει η Ν.Δ. και να απαντήσει.

Απ’ τη Συγγρού πάλι το θέμα του Debate δεν μοιάζει να αποτελεί προτεραιότητα. Η Νέα Δημοκρατία ρίχνει το βάρος στην εξόρμηση στην επαρχία και την Αθήνα και τις απευθείας επαφές του Αντώνη Σαμαρά με τους ψηφοφόρους θεωρώντας τη λογική ξεπερασμένη. Το έδειξε άλλωστε ο ίδιος ο πρόεδρος επιλέγοντας το διαδίκτυο για να απαντήσει σε ερωτήσεις για την παράνομη μετανάστευση.

Η Νέα Δημοκρατία θα ήταν ικανοποιημένη και με δύο Debate, ένα τετ α τετ μεταξύ Βενιζέλου και Σαμαρά και ένα με όλους τους αρχηγούς, ωστόσο δεν μοιάζει να πιέζει και για τη διεξαγωγή τους.

Απ’ την άλλη πλευρά τα υπόλοιπα κόμματα καταγγέλλουν τη λογική των χωριστών debate καθώς ενισχύουν όπως λένε τον δικομματισμό που φαίνεται πως αποτελεί πλέον παρελθόν στη χώρα.

Όπως και να ‘χει πάντως και από τη στιγμή που δεν πρόκειται για επίσημο θεσμό και επαφίεται στην κρίση των κομμάτων η διεξαγωγή του, με βάση τα παραπάνω μοιάζει να είναι … στον αέρα.

Άλλωστε το κοινό την αμέσως προηγούμενη φορά έδειξε να γυρνάει την πλάτη σε μια διαδικασία παράλληλων μονολόγων, αφού ουσιαστικά περί αυτού επρόκειτο με τους όρους που τέθηκαν…

Επιπλέον και μόλις δυο βδομάδες πριν τις εκλογές φαίνεται πως … τελειώνει και ο χρόνος.

Διαβάστε επίσης:
Αρνήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας να εμφανιστεί στο MEGA!

Πόσα debate θέλει ο Βενιζέλος – Σύσκεψη με υπουργούς και στελέχη

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε