Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 29 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

''Δεν φτιάχνω νέο κόμμα''

''Δεν φτιάχνω νέο κόμμα''
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 02.02.2013 | 13:58

''Φαντασιόπληκτες ανοησίες'' χαρακτηρίζει ο Γιάννης Στουρνάρας τα δημοσιεύματα περί δημιουργίας νέου κόμματος.Διαβάστε σπίσης τι δήλωσε για το νέο φόρο στα ακίνητα.

''Τα περί δημιουργίας νέου κόμματος αποτελούν φαντασιόπληκτες ανοησίες'' τονίζει με δήλωση του ο Υπουργός Οικονομικών.

Ο Γ. Στουρνάρας με αυτό τον τρόπο θέλησε να διαψεύσει δημοσιεύματα που τον ήθελαν στο επίκεντρο ζυμώσεων για τη δημιουργία νέου κόμματος, τα οποία μάλιστα έγραφαν πως ήταν σε συζητήσεις με στελέχη και πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Ο Υπουργός Οικονομικών προσθέτει ακόμα πως τα δημοσιεύματα περί νέων φόρων στα ακίνητα ''κινούνται στην σφαίρα εξωφρενικής φαντασίας''.

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση του.

«Τα περί δημιουργίας νέου κόμματος αποτελούν φαντασιόπληκτες ανοησίες. Κινούνται στην ίδια σφαίρα εξωφρενικής φαντασίας με τα δημοσιεύματα περί νέων φόρων στα ακίνητα. Για μια ακόμη φορά επισημαίνω ότι οι σχετικές αποφάσεις για το νέο φόρο που θα αντικαταστήσει και ενσωματώσει τους υπάρχοντες στα ακίνητα, θα ληφθούν όταν ολοκληρωθεί το έργο της επιτροπής. Όλα τα υπόλοιπα είναι μυθεύματα που αποπροσανατολίζουν τους πολίτες από την τεράστια προσπάθεια ανάτασης της χώρας».

Διαβάστε επίσης :
   Διαδώστε αυτό το άρθρο