Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Δεν κοπάζει το κύμα των αντιδράσεων στο ΠΑΣΟΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μπορεί στο ασφαλιστικό του Δημοσίου να μην υπήρξαν αντιδράσεις από κυβερνητικούς βουλευτές, αλλά οι ενδοκυβερνητικές αντιδράσεις δε λένε να κοπάσουν, προκαλώντας “πονοκέφαλο” στο Μαξίμου.

Στο επίκεντρο αυτή τη φορά είναι το ασφαλιστικό ή το εργασιακό είναι η ρύθμιση για τα χρέη των δημόσιων νοσοκομείων. Την ώρα που η Βάσω Παπανδρέου εξακολουθεί να στοχοποιεί τον Γ. Παπακωνσταντίνου, ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, Παναγιώτης Κουρουμπλής απειλεί να καταψηφίσει τη ρύθμιση.

“Δεν δεν υπάρξει αλλαγή, θα την καταψηφίσω” είπε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Mega. Νωρίτερα, στη Βουλή, είχε τονίζει πως δεν είναι δυνατόν να νομιμοποιούνται απάτες κατά του δημοσίου όταν κόβονται συντάξεις. Στη ρύθμιση για τα χρέη των νοσοκομείων αντιδρούν κι άλλοι βουλευτές, όπως η Βάσω Παπανδρέου, ο Έκτορας Νασιώκας, ο Νάσος Αλευράς μεταξύ άλλων. Εξαιτίας αυτών των αντιδράσεων τα υπουργεία Υγείας και Οικονομικών εξετάζουν το ενδεχόμενο αλλαγών στη ρύθμιση.

Παράλληλα, αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του κ. Κουρουμπλή πως πρέπει να ελεγχθούν οι λογαριασμοί όσων διαχειρίστηκαν τα αποθεματικά των ταμείων τα τελευταία 10 χρόνια. “Είμαι σίγουρος ότι θα πέσουν “κεραμίδια” αν ανοιχτούν οι λογαριασμοί”. Τόνισε δε ότι προτίθεται να καταθέσει σχετική ερώτηση στους αρμόδιους υπουργούς. “Μιλάω για σαπάκια μετοχές”, είπε.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε