Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Δεν θα είναι το ΚΚΕ στις ομιλίες Ολι Ρεν και Στρος Καν στην Βουλή

Δεν θα είναι το ΚΚΕ στις ομιλίες Ολι Ρεν και Στρος Καν στην Βουλή
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 06.12.2010 | 12:18
Πρώτη δημοσίευση: 06.12.2010 | 12:14

Την απόφαση να μην παραστεί στις ομιλίες των κ.κ. Ντομινίκ Στρος Καν και Ολι Ρεν στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής έλαβε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ

Υπενθυμίζεται ότι μετά από επικοινωνία με τον πρόεδρο της Βουλής, οι κ.κ. Στρος Καν και Ρεν θα μιλήσουν στην Επιτροπή Οικονομικών, την Τρίτη και την Πέμπτη αντίστοιχα.

Όπως επισημαίνεται, η επίσκεψη του επικεφαλής του ΔΝΤ στη Βουλή και η εμφάνιση του στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, όπως επίσης και του Όλι Ρεν δεν έχει κανένα νόημα, τη στιγμή που η κυβέρνηση κατά παράβαση ακόμα και των διατάξεων του συντάγματος αρνείται να φέρει για συζήτηση και ψήφιση του επικαιροποιημένου μνημονίου στην Βουλή, όπως έχει ζητήσει επανειλημμένα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ.

Γι αυτό η ΚΟ του ΚΚΕ δηλώνει πως δεν θα παραστεί στη συζήτηση με τους κ.κ. Στρος Καν και τον Ρεν, καλώντας παράλληλα τους εργαζόμενους να οργανώσουν την πάλη τους για την ανατροπή του μνημονίου και της πολιτικής της κυβέρνησης.

Σημειώνεται ότι ήδη το ΠΑΜΕ έχει καλέσει σε Παλλαϊκό συλλαλητήριο στο Συνταγμα την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου στις 17:00, κατά της επίσκεψης του επικεφαλής του ΔΝΤ στη χώρα μας.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο