Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Δεν θα καταθέσουν για το έλλειμμα οι πρώην υπουργοί Οικονομικών της ΝΔ

Ύστερα από απόφαση της Νέας Δημοκρατίας, οι διατελέσαντες υπουργοί της δεν πρόκειται να καταθέσουν για το έλλειμμα, ανακοίνωσε ο Χρ. Πρωτόπαπας

  Κατόπιν απόφασης της Νέας Δημοκρατίας, οι διατελέσαντες υπουργοί Γ. Αλογοσκούφης, Γ. Παπαθανασίου, Δ. Αβραμόπουλος και Ν. Λέγκας, δεν πρόκειται να προσέλθουν να καταθέσουν ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τα δημοσιονομικά στοιχεία του 2009, αλλά θα αποστείλουν υπόμνημα.

    Τα παραπάνω ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος της Επιτροπής, Χρήστος Πρωτόπαπας, κατόπιν σχετικής γνωστοποίησης του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Κ. Τασούλα.

    Σχολιάζοντας την στάση της Νέας Δημοκρατίας, ο κος Πρωτόπαπας διέκρινε «απόπειρα υπονόμευσης και απόκρυψης κρίσιμων στοιχείων – ιδιαίτερα σοβαρό θέμα το οποίο και θα θέσω ως οφείλω υπ’ όψιν της Εξεταστικής Επιτροπής αύριο, η οποία θα τοποθετηθεί επισήμως».

    Ο κ. Πρωτόπαπας, υπενθύμισε εξάλλου το προηγούμενο άλλων Εξεταστικών Επιτροπών, όπου παρότι η Νέα Δημοκρατία είχε αποχωρήσει, τα κληθέντα στελέχη της είχαν καταθέσει, δεν θέλησε ωστόσο να προκαταλάβει τις αποφάσεις της Επιτροπής για την σημερινή εξέλιξη.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε