Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Δεν θέλει τώρα εκλογές ο Χρυσοχοϊδης

Σε συνέντευξή του σε γερμανική εφημερίδα, ο υπ. προστασίας του πολίτη προτείνει παραταθεί η θητεία της κυβέρνησης Παπαδήμου μέχρι την άνοιξη του 2013.

“Δεν χρειαζόμαστε περιπέτειες μέσω πρόωρων εκλογών. Χρειαζόμαστε γρήγορες μεταρρυθμίσεις. Δεν θα ήταν αντιδημοκρατικό, εάν μπορούσε να επιμηκυνθεί ο χρόνος της θητείας του κ. Παπαδήμου”, δηλώνει ο κ. Χρυσοχοΐδης στην εφημερίδα “Handelsblatt” και προτείνει οι εκλογές να γίνουν την άνοιξη του 2013.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης δηλώνει ότι αναμένει οικονομική ανάπτυξη ως 2% το επόμενο έτος, ενώ σημείωσε ότι η κυβέρνηση προωθεί νομοθεσία, η οποία θα απλοποιεί τις διαδικασίες που απαιτούνται για τους ξένους επενδυτές.

“Μέχρι τότε η κατάσταση στη χώρα θα είχε σταθεροποιηθεί και οι πολίτες θα είχαν συνειδητοποιήσει πόσο σημαντικά ήταν τα εν μέρει επώδυνα μέτρα. Διαφορετικά υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να έχουμε μια κυβέρνηση με πολλα μικρά κόμματα και πολλές ακραίες θέσεις”, υποστηρίζει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και, απαντώντας σε ερώτηση σχετική με τον ρόλο που μπορει να διαδραματίσει στο μέλλον ο κ. Παπαδήμος, τονίζει ότι “τον χρειαζόμαστε και στην επόμενη περίοδο”.

Διαβάστε
Επιχείρηση – σκούπα στο κέντρο προανήγγειλε ο Χρυσοχοϊδης

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε