Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Δεν "βλέπει" παραίτηση Γιώργου ο Νίκος Παπανδρέου

Δεν `βλέπει` παραίτηση Γιώργου ο Νίκος Παπανδρέου
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 01.01.2012 | 22:18
Πρώτη δημοσίευση: 01.01.2012 | 22:11

Αίσθηση έχει προκαλέσει επιστολή που έστειλε ο αδελφός του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Παπανδρέου ως απάντηση σε άρθρο δημοσιογράφου σε ιστοσελίδα.

Ο δημοσιογράφος στο άρθρο του περιέγραφε τον Γ. Παπανδρέου ως "εξουσιομανή". Στην επιστολή - απάντηση ο Νίκος Παπανδρέου τονίζει τις κινήσεις που έκανε ο αδερφός του το τελευταίο διάστημα, όπως για παράδειγμα το ότι έφυγε από την πρωθυπουργία οικειοθελώς, αφού παραιτήθηκε. Και συνεχίζει: "το ότι δεν 'παραιτείται' από αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, τι σχέση έχει με τη Δημοκρατία; Επειδή το θέλουν τα media; Έλεος".

Στην επιστολή ο Νίκος Παπανδρέου, αφήνει αιχμές κατά των υπουργών του Γ. Παπανδρέου, λέγοντας οτι ο αδελφός του "περίμενε να αναλάβουν και πρωτοβουλίες οι υπουργοί του. Το έκαναν όμως; Μεγαλύτερη δυνατότητα ανεξάρτητης δράσης υπουργών δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία μας. Τι έκαναν; Κρίνονται όλοι τους σήμερα. Δημοκρατία στο μάξιμουμ. Αν οι περισσότεροι υπουργοί περίμεναν να κινηθούν μόνο με άνωθεν εντολές, δείχνει ένα είδος ραγιαδισμού που φαίνεται το θέλουμε".


Διαβάστε
Παπαδήμος: Δεν θα δεχθεί εμπλοκή στο κυβερνητικό έργο - Αποφασισμένος ακόμα και για ανασχηματισμό   Διαδώστε αυτό το άρθρο