Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Δένδιας: Πολλοί άνθρωποι έχουν καχυποψία για το ευρώ στην Ελλάδα

Δένδιας: Πολλοί άνθρωποι έχουν καχυποψία για το ευρώ στην Ελλάδα

Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί παραχώρησε ο πρώην υπουργός της ΝΔ και βουλευτής Νίκος Δένδιας. «Πολλοί άνθρωποι στην Ελλάδα βλέπουν με καχυποψία το ευρώ», είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98.

Ο πρώην υπουργός είπε πως δεν συμφωνεί με την άποψη αυτή, ωστόσο όπως είπε, παρατηρεί τη συζήτηση που υπάρχει απο συμπολίτες μας που αυξάνονται συνεχώς ως προς τα οφέλη του ευρώ. «Να δούμε που θα βρεθουμε αν συνεχιστεί αυτή η συζήτηση», είπε ενώ όταν ρωτήθηκε αν ο ίδιος συμμερίζεται την άποψη αυτή απάντησε πως δεν ειναι έτοιμος να κάνει μια τέτοια συζήτηση για το αν η χώρα μπορεί να εγκαταλείψει την είσοδο στην ΟΝΕ.
«Η οικονομία της χώρας χειροτερεύει απο την πολιτκή της κυβέρνησης», σημείωσε «με αποτέλεσμα τα νοικοκυριά, οι ελεύθεροι επσγγελματιές να μαραζώνουν και η χώρα να οδηγείται στην φτωχοποίηση».

Σε οτι αφορά την επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα η δυναμική της λόγω της εκλογής Τραμπ στις ΗΠΑ μειώνεται είπε ο κ. Δενδιας και η επίσκεψη δεν έχει το ιδιο βάρος που θα είχε σε διαφορετική περίπτωση. «Μακαρι να βοηθούσε η επίσκεψη Ομπάμα στην Ελλάδα», κατέληξε.
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε