Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Δένδιας κατά Χρυσοχοϊδη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

“Ο Χρυσοχοϊδης έχει κάνει πράξη το όραμά του για αφύλακτη πόλη”. Για ολέθρια πολιτική της ΝΔ  κάνει λόγο ο Υπ. Προστασίας του Πολίτη.

Με αφορμή  τις τρεις βομβιστικές επιθέσεις μέσα σε 36 ώρες στην Αθήνα, ο υπεύθυνος του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ. Νίκος Δένδιας είπε  οτι οι επιθέσεις αυτές αποδεικνύουν οτι ο κ. Χρυσοχοΐδης έχει κάνει πράξη το ‘’όραμά’’ του για ‘’αφύλαχτη πόλη’’. 

“Το κατ’ ευφημισμό επονομαζόμενο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη” συνεχίζει η ανακοίνωση, “παρακολουθεί εδώ και καιρό, σε ρόλο άβουλου θεατή, την τεράστια αύξηση της εγκληματικότητας, την επαναδραστηριοποίηση της τρομοκρατίας, τους βανδαλισμούς των ταραχοποιών και όλα τα φαινόμενα ‘’μικρής’’ και ‘’μεγάλης’’ εγκληματικότητας, τα οποία αποτελούν πλέον ρουτίνα”. 

Σε ανακοίνωσή του ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης αναφέρει πως  ο κ. Δένδιας “θα έπρεπε να γνωρίζει ότι θαύματα δεν γίνονται. Η ολέθρια πολιτική που ακολούθησε το κόμμα του, όταν είχε τη διακυβέρνηση της χώρας, σε κάθε πεδίο κυβερνητικής πολιτικής, εξακολουθεί δυστυχώς να παράγει αποτελέσματα ακόμη και σήμερα”. 
 
“Η εγκληματικότητα και η τρομοκρατία” συνεχίζει, “παραμένουν σοβαρά προβλήματα που όμως η σημερινή κυβέρνηση δεν παρακολουθεί αμήχανη. Γίνονται συστηματικές προσπάθειες με μια νέα αντεγκληματική πολιτική, με την αναδιάταξη των δυνάμεων και τον εκσυγχρονισμό της Αστυνομίας. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά στην καθημερινότητα του πολίτη. Η προσπάθειά μας συνεχίζεται, εντείνεται και θα πετύχει.»

  

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε