Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Δένδιας σε Τσακαλώτο: Ήθελες και Γιόχανσον! Η Βασιλειάδου και πολύ σου είναι! [vid]

Φωτογραφία ΑΡΧΕΙΟΥ (Eurokinissi)
Φωτογραφία ΑΡΧΕΙΟΥ (Eurokinissi)

Δεν είναι μόνο unfair στη μνήμη της Γεωργίας Βασιλειάδου ήταν και άκρως σεξιστικό το σχόλιο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Δένδια προς τον Ευκλείδη Τσακαλώτο κατά τη διάρκεια λογομαχίας τους στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης για την Εξεταστική για την Υγεία.

Ο Νίκος Δένδιας ζήτησε και πήρε το λόγο αμέσως μετά τον υπουργό Οικονομικών, ο οποίος τα… πήρε με την ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη και κυρίως για τα όσα είπε για την αξιολόγηση, τα μέτρα και τα αντίμετρα.

Αφού αποκάλεσε τους υπουργούς «ψεύτες» ο Νίκος Δένδιας, κλείνοντας την παρέμβασή του, θυμήθηκε τη δήλωση Τσακαλώτου «κι εγώ θέλω να πάω για κοκτέιλ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον». Και μάλλον ήθελε να κάνει χιούμορ, αλλά δεν του “βγήκε” και το σχόλιό του ήταν άστοχο και σεξιστικό.

«Ο κύριος υπουργός, φαντάζομαι, θέλησε ως αμοιβή της εξαιρετικής εργασίας την οποία παρέχει διαπραγματευόμενος, να έχει, αν θυμάμαι καλά κύριε υπουργέ, συνάντηση για κοκτέιλ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον. Έτσι δεν είχατε πεί; Λοιπόν, έτσι που τα πάτε και η μακαρίτισσα η Γεωργία Βασιλειάδου και πολύ σας πέφτει», είπε ο Νίκος Δένδιας, προκαλώντας μάλιστα τα γέλια όσων από τους βουλευτές της ΝΔ βρίσκονταν στην αίθουσα.

Ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, πάντως επιχείρησε να το… μαζέψει λέγοντας: «Σεβόμαστε και τη μνήμη της Γεωργίας Βασιλειάδου και την κυρία Γιόχανσον και όλους, προς Θεού».

Δείτε το video

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε