Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Διαδικτυακός “πολεμος” Χρυσοχοΐδη-Τσίπρα για την ακροδεξιά

Διαδικτυακός “πολεμος” Χρυσοχοΐδη-Τσίπρα για την ακροδεξιά

Μέσω Twitter και Facebook πλέον ο προεκλογικός αγώνας, αλλά και οι αιχμές μεταξύ των υποψηφίων βουλευτών.

Στις πιο ιστορικές και κρίσιμες εκλογές για την Ελλάδα, ο προεκλογικός “πολεμος” φαίνεται περνάει πλέον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να επιλέγει το twitter και το Facebook προκειμένου να επιτεθεί κατά του Αλέξη Τσίπρα και να τον κατηγορήσει ότι με τις απόψεις του βοηθά την άνοδο της ακροδεξιάς στη χώρα.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης επικαλούμενος δηλώσεις του κ. Τσίπρα δήλωσε χαρακτηριστικά πως “μίλησε χωρίς ντροπή για Έλληνες και για λιγότερους Έλληνες, σημειώνοντας με νόημα πως με αυτές τις θέσεις οδηγεί την κοινωνία στα χέρια της Χρυσής Αυγής.

Μάλιστα, ο κ. Χρυσοχοΐδης αναρωτήθηκε εάν οι απόψεις του κ. Τσίπρα διαφέρουν από τις απόψεις του κ. Καρατζαφέρη και της Χρυσής Αυγής και τόισε πως πρέπει η Αριστερά να αναλάβει τις ευθύνες της.

Άμεση ήταν πάντως και η αντίδραση του Συνασπισμού, μέσω του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής ο οποίος σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό σημειώνει πως οι δηλώσεις του κ. Χρυσοχοΐδη θα ήταν καταγέλαστες, αλλά επειδή είναι υπουργός είναι άκρως επικίνδυνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 6ΗΣ ΜΑΙΟΥ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟY ΝΕWSIT

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε