Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Διάγγελμα Παπανδρέου: Δεν πάμε σε εκλογές

“Οι πολίτες ζήτησαν συνέχιση της πορείας μας. Εχουμε μπροστά μας μια καθαρή τριετία”, είπε μεταξύ άλλων στο διάγγελμά του ο πρωθυπουργός ξεκαθαρίζοντας οτι δεν πρόκειται τουλάχιστον άμεσα να πάει σε πρόωρες εκλογές.

“Θέλω να ευχαριστήσω όσους εργάστηκαν για την άψογη εκλογική διαδικασία”, είπε ο πρωθυπουργός και αφού συνεχάρη όσους εξελέγησαν είπε οτι θα είναι κοντά τους χωρίς κομματικές διακρίσεις και η κυβέρνηση θα είναι κοντ΄σ τους για να στηρίξει την εφαρμογή του Καλλικράτη.

“Είναι βασικό θεμέλιο για να σταθούμε στα δικά μας πόδια δυνατά και να απαλλαγούμε από κάθε επιτήρηση”, δήλωσε ο κ. Παπανδρέου.

Πρόσθεσε οτι η προσπάθεια που άρχισε από πέρυσι άρχισε να πιάνει τόπο όπως και οι θυσίες που έκανε ο ελληνικός λαός.

“Θυσίες αναγκαίες όπως είπε για να σωθεί η χώρα από την χρεοκοπία. Σήμερα οι πολίτες αυτής της χώρας έδειξαν τον δρόμο για συνέχιση της πορείας της χώρας και απαίτησαν πολιτική και κοινωνική σταθερότητα. Οι σειρήνες της αποσταθεροποίησης απέτυχαν”, είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: “Οι πολίτες μας έδωσαν μια καθαρή τριετία δουλειάς και δημιουργίας για να σώσουμε και να αλλάξουμε οριστικά την Ελλάδα”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε