Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Διαμαντοπούλου: Η διαπραγμάτευση με την τρόικα είναι πολεμική

Δραματικές χαρακτήρισε τις επόμενες ημέρες η υπουργός παιδείας, σε ότι αφορά τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα για τη νέα δανειακή σύμβαση.

Πολεμική χαρακτήρισε η Αννα Διαμαντοπούλου τη διαπραγμάτευση με την τρόικα όσον αφορά τη νέα δανειακή σύμβαση, μιλώβτας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Οπως είπε, είμαστε σε μια τελική φάση και πρέπει όλες οι πλευρές να θέσουν τα «όπλα» τους ενώ για τα εργασιακά είπε ότι τόσο μείζονα ζητήματα δεν μπορούν να λήξουν στο επίπεδο της τρόικας και υποστήριξε ότι οι Ελληνες κοινωνικοί εταίροι θα πρέπει να έρθουν σε επαφή με τα ευρωπαϊκά συνδικάτα και τους ευρωπαίους κοινωνικούς εταίρους.

Οταν ρωτήθηκε για τις πληροφορίες που φέρουν τη Γερμανία να ζητά Επίτροπο για την Ελλάδα ξεκαθάρισε ότι δεν συζητείται κάτι τέτοιο. Εκανε μάλιστα λόγο για αρρωστημένη φαντασία και ευθεία προσβολή της εθνικής κυριαρχίας.

Η κ. Διαμαντοπούλου υπογράμμισε ότι δύο χρόνια τώρα γίνεται μια απεγνωσμένη προσπάθεια να σωθεί η χώρα και να αντιμετωπιστούν προβλήματα δεκαετιών, ωστόσο δήλωσε ότι έχει ερωτηματικά για τη διαπραγμάτευση του μνημονίου που έγινε κάτω από πίεση.

Διαβάστε

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε