Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Διαμαντοπούλου: “Η επιλεκτική χρεοκοπία είναι των οίκων αξιολόγησης”

Ως επιλεκτική χρεοκοπία για τους Οίκους Αξιολόγησης χαρακτηρίζει την απόφαση της Συνόδου Κορυφής για την Ελλάδα η υπουργός Παιδείας, η οποία για μια ακόμα φορά ζητά να υπάρξει συναίνεση στην απόφαση την οποία χαρακτηρίζει ιστορική.

Σε συνέντευξή της στην κυριακάτικη εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η κ. Διαμαντοπούλου ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει νέο Μνημόνιο και πως το Μεσοπρόθεσμο με τους εφαρμοστικούς νόμους θα δημιουργήσουν ένα θετικό υπόβαθρο για την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η χώρα.

Σύμφωνα με την κα Διαμαντοπούλου η απόφαση της Συνόδου Κορυφής παρέχει πλέον την αναγκαία ασφάλεια ώστε να κινηθούν δημιουργικά οι δυνάμεις της παραγωγής και της εργασίας και να σταματήσει το άγχος της καθημερινής ανασφάλειας στην οικονομία.

Όσον αφορά στις αντιδράσεις που υπάρχουν και από την ΠΑΣΠ στο νομοσχέδιο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση η αρμόδια υπουργός τονίζει πως έχει έρθει πλέον η ώρα όλοι μαζί “να αλλάξουμε το νοσηρό φαινόμενο της αντιμετώπισης του δημοσίου πανεπιστημίου ως κομματικού φέουδου.”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε