Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Διαμαντοπούλου: «Μας κορόιδεψες, δεν είπες τίποτα για κυβέρνηση ευθύνης!»

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Έκπληκτη η Κοινοβουλευτικής ομάδα του ΠΑΣΟΚ είδε την υπουργό Παιδείας να παίρνει το λόγο μόλις τελείωσε η ομιλία του πρωθυπουργού για να του πει πως δεν έκανε καμία αναφορά στα όσα συμφωνήθηκαν στο υπουργικό!

Λίγα δευτερόλεπτα πριν είχε τελειώσει η ομιλία του πρωθυπουργού στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Μια συνεδρίαση που χαρακτηρίστηκε κρίσιμη και έγινε σε κλίμα έντασης. Έκπληκτοι οι βουλευτές, είδαν την Άννα Διαμαντοπούλου να σηκώνεται όρθια και να παίρνει το λόγο.

«Έχουμε μπροστά μας μία πολύ δύσκολη περίοδο. Αυτό σημαίνει και συμφωνήσαμε ότι για να αποφύγουμε εκλογές, για να μην έχουμε δημοψήφισμα, σημαίνει συναίνεση.

Και σημαίνει ότι αμέσως, από σήμερα, ξεκινάμε τις διαδικασίες που παραπέμπει σε μια κυβέρνηση εθνικής ευθύνης όπως είπαμε. Αυτή η νέα κυβέρνηση πρέπει να έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Θέλω να είμαι πολύ καθαρή γιατί αυτό συζητήθηκε στο υπουργικό συμβούλιο. Είναι πολύ σημαντικό να το ξέρουμε, να το βάλουμε στη διαδικασία της συζήτησης σήμερα».

Ουσιαστικά, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι εξαπάτησε το υπουργικό συμβούλιο, αφού στην ομιλία του προς τους βουλευτές δεν είπε τίποτα για κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

Ο κ. Παπανδρέου φάνηκε να αιφνιδιάζεται από την παρέμβαση Διαμαντοπούλου. Παρενέβη και είπε: «πράγματι συζητήσαμε και είπαμε ότι πρέπει να ξεκινήσουμε αυτές τις συζητήσεις με τη ΝΔ το συντομότερο». Αλλά πρόσθεσε ότι μια τέτοια κυβέρνηση δε μπορούσε να συζητηθεί εκείνη τη στιγμή, καθώς σχετίζεται με τις εθνικές μας επιδιώξεις.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χαοτική η κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ – Ένας πρωθυπουργός εκτός πραγματικότητας και οι βουλευτές στα κάγκελα με άγριες βρισιές

Κάνει τα πάντα για να κρατηθεί στην εξουσία!

CNN: Ο Παπανδρέου χρειάζεται ένα ελικόπτερο για να σωθεί

Εκτός ελέγχου οι βουλευτές: Ξυνίδης σε Καϊλή: “Σιγά την καλτσοδέτα”

Βάσω στον πρωθυπουργό: Έχεις άγνοια της κατάστασης! Περίμενα την παραίτησή σου

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε