Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Διαψεύδει κατηγορηματικά τις μίζες εκατομμυρίων – “Είναι ψεύδη και κακοήθειες ότι πέρασαν λεφτά από λογαριασμούς της συζύγου μου”

Διαψεύδει κατηγορηματικά τις μίζες εκατομμυρίων – “Είναι ψεύδη και κακοήθειες ότι πέρασαν λεφτά από λογαριασμούς της συζύγου μου”

– Όλη η ανακοίνωση του Γ. Παπαντωνίου
– Σύμφωνα με δημοσίευμα 40 εκ. δολάρια πέρασαν από λογαριασμούς της συζύγου του και του κουμπάρου
– Έχουν επιβεβαιωθεί και τα ΑΦΜ

Ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου διαψεύδει με δήλωσή του δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας ότι πέρασαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ από λογαριασμό της συζύγου του.

«Με οργή και αγανάκτηση διαψεύδω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τα απίστευτα ψεύδη και τις κακοήθειες κυριακάτικης εφημερίδας ότι δήθεν πέρασαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ από λογαριασμό τάχα της συζύγου μου. Η εργολαβία λάσπης και χυδαιότητας εναντίον μου και σε βάρος της συζύγου μου συνεχίζεται. Θα απαντήσω στους συκοφάντες μου με όλα τα μέσα που έχω στη διάθεσή μου», αναφέρει στην δήλωσή του ο Γ. Παπαντωνίου.

Δείτε το βίντεο

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας, στο “μικροσκόπιο” του Τμήματος Οικονομικού Εγκλήματος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών έχουν μπει υποθέσεις για συμβάσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων που χειρίστηκε ως υπουργός Εθνικής Αμυνας ο Γιάννος Παπαντωνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο “μικροσκόπιο” τα εξοπλιστικά προγράμματα που χειρίστηκε ο Γ. Παπαντωνίου – 40 εκ. δολάρια πέρασαν απο λογαριασμούς συζύγου και κουμπάρου

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε