Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Διαψεύδει τα “περι βιας”, o Κυριάκος Μητσοτάκης

Διαψεύδει τα “περι βιας”, o Κυριάκος Μητσοτάκης

Διαψεύδει ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, ότι δήλωσε στο γερμανικό περιοδικό Focus πως η κινητικότητα στο Δημόσιο θα εφαρμοστεί ακόμα και με την βια.

“Το γερμανικό περιοδικό Focus δημοσιεύει σήμερα ρεπορτάζ για το νέο Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκο Μητσοτάκη. Το ρεπορτάζ τιτλοφορείται «Στην ανάγκη με βία». Ο κ. Μητσοτάκης ουδέποτε έκανε αυτή ή παρόμοια δήλωση, ούτε στο περιοδικό Focus, ούτε σε οποιοδήποτε άλλο Μέσο Ενημέρωσης”, τονίζεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε το μεσημέρι.

Το γερμανικό περιοδικό κυριολεκτικά υμνεί το νέο υπουργό

Προσέξτε ποιά φέρεται να είναι η απάντηση του Κ. Μητσοτάκη στην ερώτηση γιατί δέχτηκε να καθίσει στην ηλεκτρική καρέκλα του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
”Από την πολιτική χάνω χρήματα, θέλω όμως να υπηρετήσω την πατρίδα μου”. Αμέσως μετά το Focus φτιάχνει το ”πορτραίτο” του υπουργού.

”Τέτοια παθιασμένα λόγια δεν είναι συνηθισμένα σε μια πολιτική τάξη, που μέχρι πρότινος ήταν γνωστή μόνο για το πως η ίδια προσπαθούσε να πλουτίσει.

Ο 46χρονος υπουργός είναι πρώην μάνατζερ της κορυφαίας εταιρείας συμβούλων McKinsey, ο οποίος είχε ανακηρυχθεί το 2003 Global Leader for Tomorrow και καλείται να μειώσει, μέχρι το 2016, το διογκωμένο δημόσιο τομέα κατά 100.000 θέσεις.

Τον άνθρωπο αυτόν δεν θα πρέπει να τον ζηλεύει κανείς. Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαπραγματεύεται με την Τρόικα στον έκτο όροφο του υπουργείου του, στο δρόμο κραυγάζουν διαδηλωτές. Οι εκπρόσωποι της Τρόικα ζητούν περισσότερες περικοπές, ενώ οι διαδηλωτές αντιτίθενται ξεκάθαρα”.

Σύμφωνα πάντα με το Focus ο Κ. Μητσοτάκης δεν πρόκειται να δεχθεί περισσότερες απολύσεις από όσες είχαν αρχικά συμφωνηθεί με την τρόικα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μητσοτάκης: Στην ανάγκη με τη βία η κινητικότητα στο Δημόσιο

Η στιγμή της επίθεσης στον Γιώργο Καμίνη – Πως φυγαδεύτηκε ο δήμαρχος Αθηναίων – «Να σταματήσει ο Μπαλασόπουλος να με στοχοποιεί»

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε