Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Διάβημα της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για όσα έγιναν έξω από την ΕΡΤ

ΦΩΤΟ  EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Διάβημα στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη, για τα όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο έξω από το Ραδιομέγαρο της πρώην ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, κατέθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, επιφυλασσόμενη να επανέλθει αύριο με την υποβολή και έγγραφης μηνυτήριας αναφοράς.

Ειδικότερα, σήμερα το μεσημέρι η κ. Κωνσταντοπούλου επισκέφθηκε την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, συνοδευόμενη από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη και Βασίλη Χατζηλάμπρου και τη βουλευτή των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή.

Η κ. Κωνστατοπούλου δήλωσε ότι κατά τη συνάντησή της με την εισαγγελέα αναφέρθηκε σε «αυτόφωρα κακουργήματα και πλημμελήματα» τα οποία διαπράχθηκαν, μαγνητοσκοπήθηκαν, διαπιστώθηκαν και δημοσίως καταγγέλθηκαν και πρόσθεσε: «Ζητήσαμε να μάθουμε αν υπάρχουν ενέργειες της εισαγγελικής Αρχής. Η κυρία εισαγγελέας μας είπε ότι δεν έχει γίνει καμιά ενεργεία και επιφυλάχθηκε. Αύριο θα επανέλθουμε με έγγραφη αναφορά».

Εξάλλου, η κ. Μακρή ως «αυτόπτης μάρτυρας» όπως είπε, βεβαιώνει τον προπηλακισμό και την προσπάθεια λιντσαρίσματος της κ. Κωνσταντοπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μακρή, Κωνσταντοπούλου και Στρατούλης στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου – Καταγγέλλουν τα επεισόδια στην ΕΡΤ

Ραχήλ Μακρή σε Άδωνι: “Άκου φασιστάκο”

Ένταση και χημικά στην ΕΡΤ! Ξυλοδαρμό καταγγέλλουν βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε