Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Διευκρινίσεις Μιχελάκη για την εργασιακή εφεδρεία

Διευκρινίσεις Μιχελάκη για την εργασιακή εφεδρεία

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ έδωσε διευκρινήσεις για τη θέση του κόμματός του στο ζήτημα της εργασιακής εφεδρείας.

O Γιάννης Μιχελάκης ανέφερε ότι αν έχουν απολυθεί εργαζόμενοι δεν θα μπορούν να ισχύσουν οι όροι της εφεδρείας, που προτείνει η ΝΔ.

“Όσοι θα βρίσκονται τότε σε καθεστώς εργασιακής εφεδρείας, θα υπαχθούν στο πλαίσιο που θα συμφωνηθεί και θα εφαρμοστεί. Ό,τι λέει η πρότασή μας, θα ισχύσει. Αφού, βέβαια, τη διαπραγματευθούμε με την Τρόικα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Μιχελάκης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

“Δυστυχώς, όμως, για όσους θα έχουν, ήδη, απολυθεί από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, δεν θα μπορέσει να ισχύσει το ίδιο, αφού θα εφαρμοστούν στο ακέραιο οι θέσεις μας για νέες προσλήψεις … (σ.σ.: τρία χρόνια μηδενικές και στη συνέχεια μια για κάθε δέκα αποχωρήσεις)”, συνέχισε ο ίδιος για το ίδιο θέμα.

Επίσης, ο εκπρόσωπος της ΝΔ επιτέθηκε στον υπουργό Οικονομικών σχετικά με το μέτρο για τις αποδείξεις. “Ουδέποτε υπουργός διέψευσε τον εαυτό του, τόσο πολλές φορές, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, όσο ο κ. Βενιζέλος. Ο κ. Βενιζέλος άλλα λέει το πρωί, άλλα το μεσημέρι και άλλα το βράδυ. Πρώτα μιλά, μετά αποφασίζει και κατόπιν σκέπτεται. Εμείς, λοιπόν, χτυπάμε πολιτικές και όχι πρόσωπα”, δήλωσε. (διαβάστε την σχετική είδηση)

Διαβάστε επίσης:

Η τρόικα ζητά χιλιάδες απολύσεις εάν δεν βρεθεί λύση με την εφεδρεία – Ποιοί κινδυνεύουν άμεσα

Τρόικα προς Ραγκούση: Ανοίξτε ΤΩΡΑ όλα τα κλειστά επαγγέλματα!

Δεν άφησαν την τρόικα να μπει στο υπουργείο Μεταφορών

Εδώ και τώρα απολύσεις θέλει η τρόικα – Ποιοι κινδυνεύουν άμεσα και γιατί

Γερμανός τοποτηρητής θα κόβει και θα ράβει θέσεις στο Δημόσιο

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε