Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Διευθυντής ελέγχων ΣΔΟΕ: Ψάξτε αλλού! Δεν ξέρω τίποτα για τη λίστα Λαγκάρντ

Διευθυντής ελέγχων ΣΔΟΕ: Ψάξτε αλλού! Δεν ξέρω τίποτα για τη λίστα Λαγκάρντ

Η αποκάλυψη ότι στην -περιβόητη πια- «λίστα Λαγκάρντ» περιλαμβάνεται και το όνομα της μητέρας του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου προκάλεσε «σεισμό».

Την αποκάλυψη πως ανάμεσα στα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα Λαγκάρντ φέρεται να έκανε στον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ ο διευθυντής επιχειρησιακού σχεδιασμού και ελέγχων, Νίκος Λέκκας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου της Κυριακής, στις 2 Οκτωβρίου ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Στέλιος Στασινόπουλος σε σύσκεψη που είχε με όλους τους διευθυντές της υπηρεσίας τους ρώτησε αν γνωρίζουν κάτι σχετικό με τη λίστα Λαγκάρντ που μέχρι τότε η τύχη της αγνοούνταν. Σε εκείνη τη σύσκεψη λοιπόν ακούστηκε το όνομα της κ. Μαργαρίτας Παπανδρέου από τα στόματα δύο διευθυντών του ΣΔΟΕ.

Ο Νίκος Λέκκας, φέρεται να απάντησε ότι δεν έχει δει τη λίστα, αλλά έχει ακούσει ότι η γυναίκα με τα 500 εκ. είναι πολιτικό πρόσωπο και συγκεκριμένα η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου. Το ίδιο ισχυρίστηκε και ο κ. Ευ. Καραμάνος, διευθυντής Ειδικών Υποθέσεων.

«Εγώ δεν ξέρω τίποτα» ήταν η επίσημη απάντηση του διευθυντή του ΣΔΟΕ, μέσω γραπτής του δήλωσης, τη Δεύτερα. Όπως αναφέρει, ουδέποτε έχει κατονομάσει οποιοδήποτε πρόσωπο ως αναμεμειγμένο στη λίστα Λαγκάρντ ούτε και έλαβε γνώση του περιεχομένου της λίστας.

«Κατόπιν δημοσιευμάτων στον τύπο και αναφορών σε τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης, δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε έλαβα γνώση του περιεχομένου εγγράφου ή άλλου μέσου τιτλοφορούμενων “λίστα Λαγκάρντ”, ώστε να προβώ στην οποιαδήποτε δήλωση ή σχολιασμό.

Επίσης, ουδέποτε και σε κανέναν ανέφερα ή κατονόμασα πρόσωπα ως δήθεν αναφερόμενα ή αναμεμιγμένα με οποιονδήποτε τρόπο στην παραπάνω λίστα.

Τέλος τούτο σαφώς προκύπτει και από το περιεχόμενο της ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Οικονομικού Εγκλήματος ενόρκου καταθέσεώς μου, η οποία αποτελεί στοιχείο του φακέλου της συγκεκριμένης υπόθεσης που έχει διαβιβαστεί στη Βουλή των Ελλήνων», αναφέρει ο κ. Λέκκας στη δήλωσή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου στη λίστα Λαγκάρντ; Της χρεώνουν καταθέσεις 500 εκατομμυρίων ευρώ

Γιώργος και Μαργαρίτα: Χυδαία επίθεση – Το όνομα Παπανδρέου ζει ακόμη

Οι απαντήσεις των εφημερίδων σε Γιώργο και Μαργαρίτα Παπανδρέου για την λίστα Λαγκάρντ

Βενιζέλος στηρίζει Παπανδρέου – Ζητεί την παραίτηση του Ειδικού Γραμματέα του ΣΔΟΕ!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε