Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Διήμερη επίσκεψη Παπανδρέου στο Όσλο

Διήμερη επίσκεψη Παπανδρέου στο Όσλο
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 11.05.2011 | 20:29
Πρώτη δημοσίευση: 11.05.2011 | 20:19

Την ίδια ημέρα θα παρακαθίσει σε δείπνο εργασίας των συμμετεχόντων στη Διάσκεψη.

Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα μεταβεί την Πέμπτη 12 Μαΐου, στο Όσλο, προκειμένου να συμμετάσχει σε Διάσκεψη για την Προοδευτική Διακυβέρνηση, με θέμα: «Η ατζέντα μετά την κρίση για την κεντροαριστερά». (12 - 13 Μαΐου)

Η Διάσκεψη διοργανώνεται από το Δίκτυο Προοδευτικής Διακυβέρνησης σε συνεργασία με την Νορβηγική Συνομοσπονδία Εργατικών Συνδικάτων και με τη συμμετοχή του Πρωθυπουργού της Νορβηγίας, Jens Stoltenberg.


Την Παρασκευή 13 Μαΐου, ο Πρωθυπουργός θα παρέμβει σε συζήτηση με θέμα: «Μελλοντικές θέσεις εργασίας και ανάπτυξη: πώς μπορούν οι κεντροαριστερές κυβερνήσεις να κάνουν τη διαφορά».

Στη συζήτηση θα παρέμβουν επίσης, ο Πρωθυπουργός της Νορβηγίας, Jens Stoltenberg, ο Πρωθυπουργός της Ισπανίας, José Luis Rodríguez Zapatero, ο Πρόεδρος της Σερβίας, Boris Tadic, ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός της Ιρλανδίας, Eamon Gilmore, και ο Γενικός Διευθυντής του Παγκοσμίου Οργανισμού Εμπορίου (WTO),Pascal Lamy.
Αμέσως μετά το τέλος των εργασιών θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου των συμμετεχόντων. (9:15 π.μ. - 11:30 μ.μ.)

Στις 11:50 π.μ., ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό της Νορβηγίας, Jens Stoltenberg.   Διαδώστε αυτό το άρθρο