Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Δήλωση – απάντηση του Βενιζέλου: ‘Αρχισε να αποστασιοποιείται από επιλογές της κυβέρνησης;

Δήλωση – απάντηση του Βενιζέλου: ‘Αρχισε να αποστασιοποιείται από επιλογές της κυβέρνησης;

Ο υπουργός Αμυνας με νέα δήλωση από τη  μια επιχειρεί να δώσει τέλος στο σήριαλ των δηλώσεων μεταξύ του ιδίου και του κυρίου Ραγκούση, ωστόσο, δείχνει να κρατάει τις αποστάσεις του από την κυβέρνηση.

Η δήλωση έγινε λίγο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου.

Υπενθυμίζεται οτι χθες και ενώ ο υπουργός Δικαιοσύνης είχε προτείνει να δοθεί ενα περιθώριο στους 300 μετανάστες να μείνουν στην Ελλάδα ο κ. Βενιζέλος φάνηκε να το αγνοεί και είπε οτι θα ασκήσει πιέσεις στην κυβέρνηση να δοθεί λύση στο θέμα!
Αυτό εξόργισε τον υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος απάντησε με σκληρό τρόπο στον υπουργό ‘Αμυνας. (Διαβάστε την είδηση)

‘Ετσι λοιπόν σήμερα ο κ.Βενιζέλος δήλωσε:

“Το θέμα μου δεν ήταν ούτε είναι ο κ.Ραγκούσης. Μίλησα με τον πρωθυπουργό και με καλύπτει η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου. Το θέμα είναι άλλο. Η Ελλάδα είναι σε βαθιά κρίση, υπάρχει κοινωνική ένταση και δεν πρέπει να φορτίζουμε το κλίμα. Απαιτείται απ’ όλους ψυχραιμία, υπευθυνότητα, επινοητικότητα, ευελιξία και συγκατάβαση.
Για την κυβέρνηση μετρά το αποτέλεσμα που πρέπει να είναι το ασφαλές μέλλον της χώρας και η κοινωνική συνοχή.”

Ως “άδειασμα” του υπουργού Αμυνας εκλήφθηκε η σημερινή δήλωση στη Βουλή του υπουργού προστασίας του πολίτη. Ο κ. Παπουτσής είπε οτι η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί για να λυθεί το θέμα της Υπατίας και αρμόδιοι υπουργοί είναι ο κ.Ραγκούσης και η κα Νταλάρα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σημάδια πλήρους αποσύνθεσης εμφανίζει η Κυβέρνηση – Ραγκούσης κατά Βενιζέλου για την Υπατία

39 μέρες απεργίας – Έκρυθμη η κατάσταση στην Υπατία

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε