Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία με 12,5%

ΦΩΤΟ
ΦΩΤΟ

– Σαφές προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας σε νέα δημοσκόπηση
– 31% έναντι 18,5% του ΣΥΡΙΖΑ σε έρευνα της Opinion Poll για τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής
– Κοντά στην επανεκλογή της στη Βουλή η Ζωή Κωνσταντοπούλου
– Μάχη για την τρίτη θέση, ποιοι μένουν εκτός Βουλής

Συντριπτικό προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία με 12,5% δίνει νέα δημοσκόπηση που έρχεται στο φως. Στη έρευνα της εταιρίας Opinion Poll για τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής η ψαλίδα ανοίγει στις 12,5 ποσοστιαίες μονάδες και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, καταγράφει διπλάσια ποσοστά από τον Αλέξη Τσίπρα.

Στην πρόθεση ψήφου, η Ν.Δ. προηγείται με ποσοστό 31% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει 18,5%. Τρίτο κόμμα παραμένει η Χρυσή Αυγή με 6,5% και ακολουθεί το ΚΚΕ με 5,5%. Η Δημοκρατική Συμπαράταξη συγκεντρώνει 5%, ενώ στη Βουλή φαίνεται να μπαίνει η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου με 3%. Οι ΑΝ.ΕΛ. με 2% μπορεί να εξασφαλίσουν την είσοδο και πάλι στη Βουλή, όπως και η Ενωση Κεντρώων συγκεντρώνει επίσης 2%, η Λαϊκή Ενότητα 1,5%. Σε διπλάσια ποσοστά παραμένουν οι αναποφάσιστοι.

Συντριπτική είναι η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας και στην παράσταση νίκης. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συγκεντρώνει 61,2%, έναντι 14% του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η απάντηση Δεν Ξέρω / Δεν Απαντώ συγκεντρώνει το 24,8% των απαντήσεων.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε