Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Διώτης και κάλπη μετατρέπουν σε αρένα τη Βουλή! “Θα γίνει μάχη” προειδοποιεί η αντιπολίτευση

Διώτης και κάλπη μετατρέπουν σε αρένα τη Βουλή! “Θα γίνει μάχη” προειδοποιεί η αντιπολίτευση

Το έλα να δεις αναμένεται να γίνει αύριο στην Βουλή στην ψηφοφορία για την Προανακριτική, αφού το τοπίο παραμένει θολό για το πόσες κάλπες θα στηθούν, κάθε Συνταγματολόγος λέει την δική του άποψη και για το μόνο που είναι ξεκάθαρο το άρθρο 55, είναι ότι η ψηφοφορία πρέπει να είναι μυστική.

Μετά και τις χθεσινές εξελίξεις και τις “αποκαλύψεις” Διώτη ελαφρά τη καρδία ότι τελικά πήρε στα χέρια του το στικάκι, έκανε αντίγραφο και κατέστρεψε το πρωτότυπο, πολλοί βουλευτές, ακόμα και της συγκυβέρνησης είναι στα κάγκελα.

Κάποιοι θεωρούν ότι παίζεται παιχνίδι στις πλάτες τους με κάποιους είτε να θολώνουν εσκεμμένα τα νερά, είτε να λένε την αλήθεια σε… δόσεις.

Γιατί, όπως λένε, δεν μπορεί να έπαθε ξαφνικά κρίση ειλικρίνειας ο κ. Διώτης και να θυμήθηκε χθες ότι πήρε στα χέρια του το usb stick το αντέγραψε και στην συνέχεια κατέστρεψε το πρωτότυπο!

Σε μείζον θέμα έχει αναδειχθεί το πόσες κάλπες τελικά θα στηθούν. Αυτό θα προκαλέσει και την αντιπαράθεση. Σήμερα υποτίθεται ότι θα αποφασίσει η διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής. Αν δεν γίνει αυτό, το θέμα θα τεθεί στην Ολομέλεια, δηλαδή και γι’ αυτό θα αποφασίσουν οι βουλευτές.

Η ΔΗΜΑΡ “κατέβασε” πρόταση να στηθεί μια κάλπη με 4 ψηφοδέλτια, αλλά αυτό θεωρείται από τα κόμματα της αντιπολίτευσης πραξικοπηματική κίνηση. Το λένε ευθέως. Είναι αιτία πολέμου.

Ήδη σήμερα με ανάρτηση στο twitter ο Πάνος Καμμένος προειδοποιεί: “Είναι απίστευτη η προσπάθεια Σαμαρά να προστατέψει απο την παραπομπή ΓΑΠ, Βενιζέλο, Παπαδήμο με παραβίαση του κανονισμού της Βουλής. ΜΑΧΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ”

Όπως λένε, οποιαδήποτε άλλη κίνηση εκτός από το να στηθούν 4 κάλπες (δηλαδή μια για κάθε κατηγορούμενο) θα είναι εκτός των ορίων. Άλλωστε, όπως θυμίζουν στο παρελθόν γινόταν ακριβώς αυτό.

Πολλοί είναι εκείνοι που περιμένουν στην γωνία και τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ο οποίος θα μιλήσει στην Ολομέλεια. Και έχει να απαντήσει σε πολλά.

Ειδικά μετά το υπόμνημα Διώτη δεν θα πρέπει να απαντήσει μόνο για παράδειγμα, γιατί έχασε το CD, αλλά και γιατί δεν είπε όλη την αλήθεια στον τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ…

Στην ψηφοφορία που θα ακολουθήσει, όπως κι αν αυτή γίνει, δικαίωμα ψήφουν ΔΕΝ εχουν οι κύριοι Παπανδρέου και Βενιζέλος, ενώ άγνωστο παραμένει αν θα τοποθετηθούν στην Ολομέλεια, οι δυο πρώην πρωθυπουργοί, Γιώργος Παπανδρέου και Λουκάς Παπαδήμος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θέλουν 3 κάλπες για να αποφύγουν το… ατύχημα

Ανατρέπει τα δεδομένα ο Διώτης – Αθωώνει Βενιζέλο και καίει Παπακωνσταντίνου – Αντέγραψε τη λίστα Λαγκάρντ και μετά έσβησε το USB

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε