Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Διθύραμβοι για Παπανδρέου από Θαπατέρο και Μάντελσον

Διθύραμβοι για Παπανδρέου από Θαπατέρο και Μάντελσον
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 19.02.2010 | 19:33
Πρώτη δημοσίευση: 18.02.2010 | 20:40

«Η κυβέρνηση Παπανδρέου δεν έχει ευθύνη γι αυτό που συμβαίνει, αξίζει της εμπιστοσύνης μας

για τα βήματα, που έχει κάνει, και την αξιοπιστία, που έχει επιδείξει», είπε ο Ισπανός πρωθυπουργός Χοσέ Λουίς Θαπατέρο, στη διάρκεια συζήτησης, που ακολούθησε των ομιλιών των πρωθυπουργών και του Γιώργου Παπανδρέου, στη διάσκεψη για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση, στο Λονδίνο.

 Στην ίδια συζήτηση, ο υπουργός Επιχειρηματικότητας της Bρετανίας, Λόρδος Μάντελσον, δήλωσε εντυπωσιασμένος με την προσωπικότητα και την ηρεμία του Έλληνα πρωθυπουργού, γεγονός, που όπως τόνισε «καθησυχάζει τις αγορές».

Νωρίτερα ο έλληνας πρωθυπουργός είχε συνάντηση με τον βρετανό ομόλογό του Γκόρντον Μπράουν όπου τόνισε πως η Ελλάδα δεν ζήτησε οικονομική ενίσχυση, αλλά μόνο στήριξη προκειμένου να καταφέρουν να υλοποιήσουν το Πρόγραμμα Σταθερότητας και να επιτύχει η ελληνική κυβέρνηση τους στόχους που έχει θέσει.

Μάλιστα, ο κ. Παπανδρέου στην ομιλία του δεν παρέλειψε να κατηγορήσει και από τη Βρετανία την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για κακοδιαχείριση και έλλειψη αξιοπιστίας. 

Το Σάββατο το πρωί ο πρωθυπουργός θα δώσει συνέντευξη στο BBC και θα έχει συνάντηση και με τα διευθυντικά στελέχη του Economist.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο