Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

“Δώρο” Μαρκόπουλου για τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ!

“Δώρο” Μαρκόπουλου για τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ!
“Επίθεση” μέσω twitter εξαπέλυσε στο ΠΑΣΟΚ ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Μαρκόπουλος.

Σήμερα το πρωί ο βουλευτής των ΑΝΕΛ έγραψε στο twitter του “3 Σεπτέμβρης. Οι άλλοι σβήνουν κεράκια ένω ΓΑΠ και Πάγκαλος πληρώνονται για ομιλίες και βιβλία με θέμα την διαφθορά που συγκάλυψαν επί χρόνια”. Αφορμή φυσικά εκτός από τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ ήταν το βιβλίο που έβγαλε εδώ και μερικές βδομάδες ο Θόδωρος Πάγκαλος μέσω διαδικτύου αλλά και η είδηση ότι ο Ο Γ. Παπανδρέου, έγινε μέλος του γραφείου «The Harry Walker Agency» και είναι διαθέσιμος αρκεί να έχετε το απαιτούμενο ποσό να έρθει στην εκδήλωσή σας και να εκφωνήσει ομιλία για το θέμα που εσείς επιθυμείτε!
 
Η επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ είχε ξεκινήσει από χθες το απόγευμα μόνο που τα πυρά δέχτηκαν και ο Αλέξης Τσίπρας και ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς όταν ο κ.Μαρκόπουλος είχε γράψει πάλι στο twitter του ότι: “3/9. Επέτειος ίδρυσης της λεγεώνας των λαϊκιστών, κρατιστών και διαπλεκόμενων. Αυτούς ζηλεύει ο Τσίπρας και μ’ αυτούς κυβερνά ο Σαμαράς”.
 
Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων “άφησε” ευθέως τα υπονοούμενα του τόσο στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά όσο και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα όμως σίγουρα αυτούς που πήρε η μπάλα ήταν στο… ΠΑΣΟΚ!
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νοικιάστε τον πρώην πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου! – Πολιτική

20 ειδικοί σύμβουλοι του Παπανδρέου μας στοίχισαν 1 εκατ ευρώ – Πολιτική

 Γ. Παπανδρέου: Καλοκαιρινές διακοπές με την σύζυγό του στην Πάτμο! – Lifestyle

Πάγκαλος: ακόμα μαζί τα τρώμε! – Πολιτική

Θ.Πάγκαλος: “Ναι, τα φάγαμε όλοι μαζί” – Κυκλοφόρησε το βιβλίο του πρώην υπουργού – Πολιτική

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε