Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Δρίτσας: Δεν συμφωνούμε με τις ιδιωτικοποιήσεις

Δρίτσας: Δεν συμφωνούμε με τις ιδιωτικοποιήσεις

Ο υπουργός Nαυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, επιμένει κατά των ιδιωτικοποιήσεων καθώς όπως λέει δεν συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης North 98.0 ο υπουργός Ναυτιλίας σημείωσε: «Δεν συμφωνούμε με τις ιδιωτικοποιήσεις δεν ειναι στο ιδεολογικό, πολιτικό, στρατηγικό και αναπτυξιακό οπλοστάσιο του ΣΥΡΙΖΑ. Δεχθήκαμε τον συμβιβασμό για αυτές τις εννέα ιδιωτικοποιήσεις που η διαδικασία τους είχε ήδη ξεκινήσει όταν υπογράφηκε η συμφωνία του περσινού καλοκαιριού. Αυτό ήταν το σημείο συμβιβασμού στις ιδιωτικοποιήσεις. Πέραν τούτου δεν υπάρχει άλλη συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης και του ελληνικού κράτους. Αυτές τις ιδιωτικοποιήσεις δεν δεσμευτήκαμε οτι θα τις κάνουμε με όρους αποικίας αλλά με τους αξιοπρεπέστερους όρους ως προς τον ελληνικό λαό».

Σε οτι αφορά την λειτουργία της κυβέρνησης, ο κ. Θοδωρής Δρίτσας τόνισε πως «Είμαστε μια κυβέρνηση με αντιφάσεις ακριβώς γιατί στοχεύομε σε μια κοινωνία βιώσιμη αναπτυξιακή με δικαιοσύνη και ισοκατανομή και την ιδια στιγμή βιώνουμε υποχρεωτικές και δεσμευτικές πολιτικές που κινούνται σε αντίθετη κατεύθυνση».

Κατέληξε λέγοντας πως αυτή η αντίφαση δεν ειναι αντίφαση του ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν ειναι ενα κόμμα διαπλεκόμενο και η αντίφαση αυτή μπορεί να λειτουργήσει δημιουργικότερα απο καθε άλλη πολιτική παράταξη που κινείται στον νεοφιλελευθερισμό.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε