Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Δρούτσας: καμία εμπλοκή στη λίστα Λαγκάρντ

Δρούτσας: καμία εμπλοκή στη λίστα Λαγκάρντ

Με προσφυγή στη δικαιοσύνη απειλεί ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας όποιον εμπλέκει το όνομά του στη διαδρομή της διαβόητης λίστας Λαγκάρντ.

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών τονίζει με αφορμή το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Ελεύθερος Τύπος” με τίτλο “Στο κάδρο και ο Δρούτσας για την λίστα Λαγκάρντ” όπου αναφέρεται πως η αποστολή του φακέλου μέσω διπλωματικής οδού βάζει στο ‘παιχνίδι’ και το ΥΠΕΞ”, ότι ουδέποτε είχε ανάμιξη ή ακόμη και γνώση για οτιδήποτε σχετίζεται με την λεγόμενη “λίστα Λαγκάρντ”.
Στην επιστολή του ο κ. Δρούτσας αναφέρει:

Για την υποτιθέμενη “εμπλοκή” του Υπουργείου των Εξωτερικών λόγω της “αποστολής φακέλου μέσω της διπλωματικής οδού” ενημερώθηκα μόλις χθες από τα σχετικά δημοσιεύματα των ελληνικών ΜΜΕ με αφορμή την δημοσιοποίηση της σχετικής απάντησης του νυν υπουργού Εξωτερικών. Καλώ δε τον υπουργό να προχωρήσει άμεσα σε διεξαγωγή σχετικής ΕΔΕ, για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Προειδοποιώ οποιονδήποτε επιχειρεί ή επιχειρήσει να εμπλέξει το όνομά μου στην υπόθεση ότι θα κάνω χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματός μου εναντίον του.

Διαβάστε επίσης:
Σαχινίδης: Δεν ήξερα καμία λίστα Λαγκάρντ – Δεν θα κληθεί ο Παπανδρέου

Αβραμόπουλος: Το ΥΠΕΞ δεν έλαβε ποτέ λίστα Λαγκάρντ

Η οργισμένη δήλωση του Κ.Βαξεβάνη στην Ευελπίδων – VIDEO

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε