Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Δυο εκατομμύρια δολάρια αδήλωτα στο λογαριασμό της συζύγου του Γ.Παπαντωνίου

Δυο εκατομμύρια δολάρια αδήλωτα στο λογαριασμό της συζύγου του Γ.Παπαντωνίου
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 02.12.2012 | 11:27

Aποκλίσεις στις δηλώσεις Πόθεν Εσχες του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου βρήκε η Επιτροπή Ελέγχου των Οικονομικών της Βουλής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Realnews οι ορκωτοί λογιστές της Επιτροπής Πόθεν Εσχες διαπίστωσαν ότι η Σταυρούλα Κουράκου, σύζυγος του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου, δεν έχει δηλώσει τα χρήματα που είχε καταθέσει σε υποκαταστήματα της HSBC στη Γενεύη. Το ποσό υπερβαίνει τα 2 εκατ. δολάρια.

Το όνομα της Σταυρούλας Κουράκου εμφανίζεται στη λίστα Λαγκάρντ, στον αριθμό 919, ως «Kourakou Stavroula-businesswoman».

Το πόρισμα της Επιτροπής βρίσκεται από την Πέμπτη στα χέρια του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου ο οποίος είναι υποχρεωμένος εντός 20 ημερών να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διαψεύδει κατηγορηματικά τις μίζες εκατομμυρίων - "Είναι ψεύδη και κακοήθειες ότι πέρασαν λεφτά από λογαριασμούς της συζύγου μου"

 

Στο “μικροσκόπιο” τα εξοπλιστικά προγράμματα που χειρίστηκε ο Γ. Παπαντωνίου - 40 εκ. δολάρια πέρασαν απο λογαριασμούς συζύγου και κουμπάρου    Διαδώστε αυτό το άρθρο