Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Δύο μέτρα και δύο σταθμά από Σαμαρά για τα ταξί

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Από τη συνάντηση του κ. Σαμαρά με τον πρόεδρο των ιδιοκτητών ταξί, Θύμιο Λυμπερόπουλο φαίνεται πως τελικά δεν υπάρχει κόντρα, αλλά υπάρχει πολιτικό ζήτημα.

Το γεγονός ότι ο πρόεδρος των αυτοκινητιστών δήλωσε ικανοποιημένος από τις απαντήσεις του κ. Σαμαρά ο οποίος προφανώς απολογήθηκε στον κ. Λυμπερόπουλο, προκαλεί σοβαρό θέμα για το εάν τελικά ισχύουν τα λεγόμενα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας προ ημερών.

Ο κ. Σαμαράς σε μία αποστροφή του προχτές δήλωσε ότι “είναι αντίθετος με όσους νοιάζονται μόνο να διατηρήσουν τα προνόμιά τους, με όσους απειλούν να κατεβάσουν τους διακόπτες, με όσους θεωρούν δικαίωμά τους να παραλύουν την οικονομική ζωή της πόλης με καθημερινές πορείες”.

Σε αυτούς βέβαια θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνονται και οι οδηγοί ταξί, αλλά προφανώς ο κ. Σαμαρά μπροστά στο ενδεχόμενο να δυσαρεστηθεί ο τομεάρχης Μεταφορών του κόμματος και όλος ο κλάδος των οδηγών ταξί, φαίνεται πως έδωσε εξηγήσεις στον κ. Λυμπερόπουλο και τελικά όλα λύθηκαν.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο και ο γραμματέας Συνδικαλισμού της ΝΔ, Γιάννης Μανώλης.

«Εγώ δε ζήτησα κάλυψη από τον κ. Σαμαρά, είπα ότι έχουμε δίκιο στις διεκδικήσεις μας. Έμεινα ικανοποιημένος από τις απαντήσεις που μου έδωσε ο πρόεδρος», τόνισε ο Θύμιος Λυμπερόπουλος. Αλλά ο κ. Λυμπερόπουλος δεν μας είπε τι είδους απαντήσεις έλαβε κι αν αυτές έρχονται σε πλήρη αντίθεση με όσα είχε πει προχτές ο κ. Σαμαράς.

Ο πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί ανέφερε, επίσης, ότι συνεχίζεται ο αγώνας τους και προέβλεψε ότι το νομοσχέδιο δεν θα περάσει και ότι «θα σπάσει τα μούτρα του ο κ. Ραγκούσης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έντονο παρασκήνιο μεταξύ Σαμαρά και οδηγών ταξί

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε