Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Δυσαρεστημένοι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με τον Κάρολο Παπούλια

Δυσαρεστημένοι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με τον Κάρολο Παπούλια

Τη δυσφορία και τη δυσαρέσκειά τους για τη μη πρόσκληση του κόμματος στην αποψινή σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, εκφράζουν στελέχη και βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Στενός συνεργάτης του Πάνου Καμμένου μιλώντας στο ΑΜΠΕ σημείωσε: «Δεν κατανοούμε γιατί θα έπρεπε να εξαιρεθούμε από την αποψινή σύσκεψη, από τη στιγμή που ο πρόεδρος του κόμματος κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις, για να βγει η χώρα απο το αδιέξοδο».

Εξάλλου, ο βουλευτής Ευβοίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και πρώην υπουργός, Κώστας Μαρκόπουλος σε δήλωσή του στο ΑΜΠΕ χαρακτήρισε «δυσεξήγητη» την απόφαση του ΠτΔ να μην συμπεριλάβει το κόμμα του στη αποψινή σύσκεψη με τους πολιτικούς αρχηγούς, ενώ τόνισε ότι απαιτείται διαφάνεια στις διαβουλεύσεις, και ότι με τεμαχισμένες συζητήσεις άκρη δεν θα βγει, όπως υποστήριξε.

Ειδικότερα, ο κ. Μαρκόπουλος δήλωσε στο ΑΜΠΕ: «Σεβαστή η επιλογή του ΠτΔ πλην όμως δυσεξήγητη. Διότι ο σχηματισμός κυβέρνησης θέλει στρογγυλό τραπέζι και όλους γύρω απο αυτό. Θέλει διαφάνεια στις συζητήσεις και πρακτικά, και σαφείς τοποθετήσεις. Αντιλαμβάνομαι ότι κάποιοι ενοχλούνται από τις αλήθειες που αποκαλύπτουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, όμως εδώ που φτάσαμε, με συμβατικούς όρους και τεμαχισμένες συζητήσεις, άκρη δεν θα βγει».

Ο βουλευτής Αττικής Παύλος Χαϊκάλης μιλώντας στο ΑΜΠΕ είπε ότι δεν υπήρχε λόγος πρόσκλησης του κ. Κουβέλη εκτός και αν συμφωνηθεί να γίνει κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και ΔΗΜΑΡ. «Σε οποιαδηποτε άλλη περίπτωση έπρεπε να κληθούν όλοι οι αρχηγοί ξανά. Μου προκαλεί εντύπωση» κατέληξε ο βουλευτής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μια τελευταία προσπάθεια – Πιέσεις στον Κουβέλη για κυβέρνηση συνεργασίας μέχρι τον Σεπτέμβριο με αριστερό πρωθυπουργό

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε