Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Δύσκολοι καιροί για βουλευτές και υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ – Στόχοι αγανακτισμένων πολιτών

Δύσκολοι καιροί για βουλευτές και υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ – Στόχοι αγανακτισμένων πολιτών

Μέσα σε λίγα 24ωρα βουλευτές και υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ έχουν γίνει στόχοι της λαϊκής οργής, σε διάφορες εκδηλώσεις γεγονός που δημιουργεί προβληματισμό στην κυβέρνηση.

Πολίτες δεν διστάζουν να διακόψουν εκδηλώσεις εκφράζοντας την οργή τους για όσα έχουν ψηφιστεί και για όσα θα εφαρμοστούν. Την ίδια ώρα “βράζει” η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ με βουλευτές να μην διστάζουν όπως ο Ηλίας Καματερός να απειλούν ακόμα και να “ρίξουν” την κυβέρνηση αν περάσουν κάποια από τα μέτρα που έχουν αποφασιστεί.

Μέτρα, ωστόσο, που και οι ίδιοι ψήφισαν. Ακόμα και η “κυβερνητική” Αυγή, με σημερινό της πρωτοσέλιδο ζητεί από την κυβέρνηση να αποσύρει την διάταξη για τις off shore χαρακτηρίζοντάς την προκλητική για τον πολιτικό κόσμο.

Το Μαξίμου είναι ιδιαίτερα προβληματισμένο για την κατάσταση αυτή και ενδεχομένως και σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας στην Πολιτική Γραμματεία να κάνει αναφορά σε όλα αυτά ενόψει και του συνεδρίου. Το κλίμα είναι ιδιαίτερα φορτισμένο.

Ο βουλευτής Δωδεκαννήσων Ηλίας Καματερός, μιλώντας και σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ δήλωσε ότι δεν μπορεί να δεχτεί να συνεχιστεί η κατάσταση στο νησί τη Κω στον τομέα του τουρισμού. Χθες, είχε απειλήσει να “ρίξει” την κυβέρνηση.

“Ντου” και κατάληψη αντιεξουσιαστών σε κινηματογράφο όπου θα μιλούσε ο Σκουρλέτης

Κατάληψη κινηματογράφου στον Βύρωνα έκαναν αντιεξουσιαστές. Στο χώρο ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει ο υπουργός Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, με την εκδήλωση να ματαιώνεται και αστυνομικές δυνάμεις να σπεύδουν στο σημείο.

Ξύλο σε συγκέντρωση με ομιλητή τον Νίκο Φίλη – Αποδοκίμασαν τον υπουργό

Στα χέρια κόντεψαν να έρθουν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ με εκπαιδευτικούς στην Καλλιθέα, την ώρα που έφτασε ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης προκειμένου να μιλήσει σε εκδήλωση.

Στόχος και ο Θοδωρής Δρίτσας

Επίσης, την Δευτέρα (30/05/2016) τα αποκαλυπτήρια της τοιχογραφίας των Urbanact, που σηματοδοτούσαν και την έναρξη της ναυτικής εβδομάδας στο Βόλο έγιναν με συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του υπουργού Ναυτιλίας, Θοδωρή Δρίτσα. Μέσα στο χώρο του λιμανιού είχαν συγκεντρωθεί μέλη της ΛΑΕ και του ΕΠΑΜ, τα οποία ανήρτησαν πανό και φώναζαν συνθήματα κατά του υπουργού. «Να φύγεις από εδώ», «ξεπουλημένε», «το λιμάνι δεν πουλιέται», «φάγαμε καπνογόνα για να σας βγάλουμε και είστε ό,τι χειρότερο έχουμε δει».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε