Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΟΑΕΔ· ΙΤΑΛΙΑ Λιακάδα 11 Αθήνα Αναλυτικά

ΕΣΡ: Αυτά είναι τα πρόσωπα που προτείνει ο Νίκος Βούτσης

ΕΣΡ: Αυτά είναι τα πρόσωπα που προτείνει ο Νίκος Βούτσης
Φωτογραφία InTime
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 19.10.2016 | 17:17
Πρώτη δημοσίευση: 19.10.2016 | 15:27

Αν και οδηγηθήκαμε ξανά σε... τοίχο, ο πρόεδρος της Βουλής κατέθεσε τις προτάσεις του για τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο και τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. Ένα από αυτά μάλιστα προκάλεσε και... σύγχυση στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.

Ο πρόεδρος της Βουλής πρότεινε για πρόεδρο του ΕΣΡ τον Ροδόλφο Μορώνη και ως αντιπρόεδρο τον Γεώργιο Πλειό. Ανάμεσα στα πρόσωπα που προτείνει ως μέλη είναι η δημοσιογράφος Φάνη Πετραλιά. Και εδώ έγινε η... σύγχυση με τη Φάνη Πετραλιά, πρώην υπουργό και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. «Δεν είναι η Φάνη, είναι η Φανή», χρειάστηκε να... διευκρινίσει ο Νίκος Βούτσης.

Ο πρόεδρος της Βουλής, λοιπόν, πρότεινε για τις θέσεις του προέδρου, του αντιπροέδρου και των μελών του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης:

- Για τη θέση του προέδρου προτείνεται ο Ροδόλφος Μορώνης, δημοσιογράφος πρώην αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ και πρόεδρος του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων. Δίδαξε τηλεοπτική δημοσιογραφία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών

- Για τη θέση του αντιπροέδρου προτείνεται ο Γεώργιος Πλειός, καθηγητής στο τμήμα Επικοινωνίας με ΜΜΕ του πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος του Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Κέντρου για την Ελευθερία στον Τύπο και τα ΜΜΕ.

Ως μέλη προτείνονται

- Ο Βασίλης Καραποστόλης, καθηγητής Πολιτισμού και Επικοινωνίας στο τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών.
- Η Λίλιαν Μήτρου, δικηγόρος, καθηγήτρια στο τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του πανεπιστημίου Αιγαίου. Διδάσκει επίσης στο πανεπιστήμιο Πειραιά, στο οικονομικό πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.
- Η Φανή Πετραλιά, δημοσιογράφος, γραμματέας Μορφωτικού Ιδρύματος ΕΣΗΕΑ, πρώην αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ και μέλος επί σειρά ετών.
- Η Αγγελική Σγώρα, διδάκτωρ Δικτύων Υπολογιστών στο τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του πανεπιστημίου Αιγαίου, με επαγγελματική εμπειρία ως μεταδιδάκτωρ στο VTT Technical Research Center of Finland και στο πανεπιστήμιο Πειραιώς.
- Ο Ιωάννης Τζανετάκος, δημοσιογράφος σε σειρά εντύπων και ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης από το 1972, με διδακτική δραστηριότητα στο τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών, πτυχιούχος της Νομικής Πανεπιστημίου Αθηνών
- Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης, απόφοιτος σχολής Μηχανικών BBC Αγγλίας, με εξειδίκευση στον τομέα ραδιοτηλεοπτικών τεχνολογιών με master of Science Πανεπιστημίου Μάντσεστερ (U.M.I.S.T) στην ηλεκτρονική Μηχανική, στέλεχος ΕΡΤ (μεταξύ άλλων, γενικός διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών ΕΡΤ).


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Δεύτερη μέρα “ξεκατινιάσματος” στη Βουλή για τον ΔΟΛ Δεύτερη μέρα “ξεκατινιάσματος” στη Βουλή για τον ΔΟΛ
  2. Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Έρχεται η απόλυση σου Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Έρχεται η απόλυση σου
  3. Βουλή:  Βολές  Τσίπρα σε Μητσοτάκη για ΔΟΛ και...Καρανίκα Βουλή: "Βολές" Τσίπρα σε Μητσοτάκη για ΔΟΛ και...Καρανίκα
  4. Βουλή Live - Τσίπρας: Γιατί τα βάζεις συνέχεια με τον Καρανίκα; - Μητσοτάκης: «Θα διαβάσω στα αγγλικά - Φαντάζομαι καταλαβαίνεις» Βουλή Live - Τσίπρας: Γιατί τα βάζεις συνέχεια με τον Καρανίκα; - Μητσοτάκης: «Θα διαβάσω στα αγγλικά - Φαντάζομαι καταλαβαίνεις»
  5. Σταύρος Θεοδωράκης: Στόχος τους είναι να δώσουν τον ΔΟΛ στον Μπόμπολα Σταύρος Θεοδωράκης: Στόχος τους είναι να δώσουν τον ΔΟΛ στον Μπόμπολα
  6. Βουλή: Λεβέντης κατά πάντων και όλων Βουλή: Λεβέντης κατά πάντων και όλων
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook