Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Είδες αγάπη η κυβέρνηση για τους μικρούς; Τους απαλλάσσει από τη ρύθμιση των χρεών…

Είδες αγάπη η κυβέρνηση για τους μικρούς; Τους απαλλάσσει από τη ρύθμιση των χρεών…

Λοιπόν θαυμάστε φροντίδα και προστασία για τους μικρούς. Μα τω Δία, στην υπερτρισχιλιετή καριέρα μου ως μάντης, δεν έχω δει μεγαλύτερη έγνοια από κυβέρνηση για τους μικρούς και αδύναμους πολίτες.

Δείτε: Για να τους γλιτώσει από ταλαιπωρίες και βάσανα, τους αποκλείει από τη ρύθμιση οφειλών προς τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, εφορία. Ποιούς; Μα, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις μικρές επιχειρήσεις με τζίρο ως 50.000 ευρώ.

Πού να τρέχουν τώρα οι άνθρωποι και να μπαίνουν σε ταλαιπωρίες για τις ρυθμίσεις; Βλέπετε δεν έχουν και λογιστές ή άλλους υπαλλήλους να κάνουν τη δουλειά και θα πρέπει οι ίδιοι να τρέξουν εγκαταλείποντας την εργασία τους ή κλείνοντας τα μαγαζιά τους. Είναι σωστό το τελευταίο; Οχι ασφαλώς.

Σωστά λοιπόν, σωστά και μπράβο στην κυβέρνηση που το σκέφτηκε και μερίμνησε, για “να γίνουν όλα αυτά γι΄ αυτούς χωρίς αυτούς”, όπως θα έλεγε και ο στιχουργός.

Τόση φροντίδα πια… Τώρα αν τους πνίγουν τα χρέη, ε, μία μικρή λεπτομέρεια είναι. Τί σημασία έχει μπροστά στην αποφυγή της ταλαιπωρίας και του βασάνου της ρύθμισης;

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε