Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 23 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Εικόνα διάλυσης στη Βουλή! Συνεδρίαση – ρεκόρ 5 λεπτών - Ποιοί είναι οι "κοπανατζήδες" υπουργοί

Εικόνα διάλυσης στη Βουλή! Συνεδρίαση – ρεκόρ 5 λεπτών - Ποιοί είναι οι `κοπανατζήδες` υπουργοί
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 16.10.2012 | 18:43
Πρώτη δημοσίευση: 16.10.2012 | 18:43

Κι όμως! Σήμερα το απόγευμα η Ολομέλεια δεν συνεδρίασε λόγω… «κωλύματος» των υπουργών, στους οποίους απευθυνόταν οι ερωτήσεις – αναφορές των βουλευτών από ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Ανεξάρτητους Ελλήνες, Χρυσή Αυγή και ΔΗΜ.ΑΡ..

Ποιοι είναι οι… «κοπανατζήδες» υπουργοί; Μετρήστε…! Είναι κατά σειρά ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, ο υπουργός Εργασίας, ο υπουργός Οικονομικών, ο υπουργός Υγείας.

Και μη πείτε πως είχαν ανειλημμένες υποχρεώσεις όλοι τους με την Τρόικα στην προσπάθεια να «κλειδώσει» το επώδυνο πακέτο μέτρων, διότι καταρχήν δεν κάνουν όλοι διαπραγματεύσεις αυτή τη στιγμή και κατά δεύτερο ο κανονισμός της Βουλής δίνει τη δυνατότητα να παρίστανται και να απαντούν οι υφυπουργοί όταν υπάρχει «κώλυμα» των υπουργών να ανταποκριθούν στις κοινοβουλευτικές τους υποχρεώσεις.

Σε άδεια αίθουσα λοιπόν σήμερα ο Προεδρεύων Χρήστος Μαρκογιαννάκης διάβασε μία – μία τις ερωτήσεις στις οποίες δεν απάντησε κανείς.

Ήταν η πιο σύντομη συνεδρίαση της Ολομέλειας. Δεν κράτησε ούτε πέντε λεπτά και σε αυτό το χρόνο να υπολογίσετε και το χρόνο που απαιτήθηκε για να καθίσει το προεδρείο στα έδρανα και να σηκωθεί από αυτά!   Διαδώστε αυτό το άρθρο