Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Εικόνα μέσα από την αίθουσα λίγο πριν την κρίσιμη συνεδρίαση – Κλίμα συσπείρωσης στην Κ.Ο

 Μια ώρα έχει συμπληρωθεί από την προγραμματισμένη έναρξη της συνεδρίασης της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ και το κλίμα που διαπιστώνουν όσοι βρίσκονται ή μιλούν με όσους βρίσκονται μέσα στην αίθουσα είναι κλίμα συσπείρωσης.

 Η πλευρά που στηρίζει τον πρωθυπουργό φαίνεται να είναι αποφασισμένη για όλα. Θεωρείται οτι είναι πιο ενισχυμένη αφού σύσσωμο το υπουργικό συμβούλιο αλλά και βουλευτές στήριξαν τον πρωθυπουργό φθάνοντας στην Βουλή και δεν είναι λίγοι εκείνοι που μίλησαν για κίνηση αποστασίας!

Με αυτά τα δεδομένα, η πλευρά εκείνων που αμφισβήτησαν έντονα τον κ.Παπανδρέου και προκάλεσαν την συνεδρίαση εμφανίζεται με λίγο κομμένα τα φτερά.

Τα δημοσιογραφικά θεωρεία είναι γεμάτα και η περίσταση θυμίζει περισσότερο ορκωμοσία κυβέρνησης, από άποψη κόσμου, παρά συνεδρίαση Κ.Ο. Οι δεκάδες δημοσιογράφοι ακόμα και στα θεωρεία έχουν προκαλέσει δέος σε πολλούς βουλευτές.

Υπενθυμίζεται οτι η συνεδρίαση γίνεται στην Ολομέλεια για να μπορέσει να είναι ελεύθερη η αίθουσα της Γερουσίας που θα γίνει στις 19.00 η συνεδρίαση της Κ.Ο. της ΝΔ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παπανδρέου: “Αμφισβητήστε με την Τρίτη στην ψήφο εμπιστοσύνης” – Ανασχηματισμός θα γίνει

Η χώρα στο κενό – Υπό αμφισβήτηση ο Παπανδρέου από στελέχη του ΠΑΣΟΚ

“Kαπηλεύθηκαν τις υπογραφές μας”, καταγγέλουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε