Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Ειρωνεία Μαξίμου: “Ο καλύτερος Κυριάκος όλων των εποχών…”

Φωτογραφία Eurokinissi
Φωτογραφία Eurokinissi

Συνέχεια στον… “πόλεμο” που κράτησε σχεδόν εννέα ώρες στη Βουλή δίνουν σήμερα τα επιτελεία της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατία. Με άκρως ειρωνική διάθεση, κύκλοι του Μαξίμου κάνουν λόγο για τον… «καλύτερο Κυριάκο όλων των εποχών» και καλούν τον πρόεδρο της ΝΔ να μη διαβάζει μόνο… Μοντεσκιέ.

«Για μια φορά ακόμα, “κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας” βγαίνουν να δηλώσουν ενθουσιασμένοι από την εμφάνιση του αρχηγού τους στην Βουλή. Αντικειμενικά, μιλώντας, πάντα» αναφέρουν αρχικά οι κύκλοι της κυβέρνησης.

Και σημειώνουν πως αυτή η εκτίμηση της Πειραιώς έρχεται «μόλις 12 ώρες μετά την λήξη της χθεσινής συζήτησης, κατά την οποία ο κ. Μητσοτάκης περιορίστηκε σε δύο πράγματα:
– Στην αποφυγή οποιασδήποτε απάντησης σχετικά με την διαπλοκή
– Στην προσπάθεια να περισώσει το καθεστώς ανομίας δεκαετιών στις τηλεοπτικές συχνότητες».

«Εάν βέβαια εμφανίσεις του κ. Μητσοτάκη σαν την χθεσινή, ενθουσιάζουν τους “κύκλους του”, η άποψη όλης της υπόλοιπης κοινωνίας περισσεύει… Ας διαβάζουν τουλάχιστον τις φιλικές ιστοσελίδες τους. Όπως το antinews για παράδειγμα. Όχι μόνο Μοντεσκιέ.. .», καταλήγουν.

*ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι κύκλοι της κυβέρνησης επικαλούνται δημοσιεύματα του antinews τις τελευταίες ώρες που αναφέρουν ότι Κυριάκος Μητσοτάκης δεν απάντησε, κατά την παρουσία του στη Βουλή τη Δευτέρα (10.10.2016), για υποθέσεις στις οποίες έχει ευθύνες και ήταν χαλαρός.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε