Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Εις… σάρκαν μίαν Γαβριήλ Σακελλαρίδης και Ράνια Τζίμα (ΦΩΤΟ)

Εις… σάρκαν μίαν Γαβριήλ Σακελλαρίδης και Ράνια Τζίμα (ΦΩΤΟ)

Ενώπιον του δημάρχου Αθηναίων, λίγων φίλων και των οικογενειών τους, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και η Ράνια Τζίμα ένωσαν τις ζωές τους. Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και η γνωστή δημοσιογράφος του Mega ενώθηκαν με πολιτικό γάμο λίγο πριν γεννηθεί η κόρη τους.

Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού γίνεται στο δημαρχείο της Αθήνας και θα τον τελέσει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. Εμφανώς συγκινημένη, η Ράνια Τζίμα έφτασε στο μέγαρο της πλατείας Κοτζιά περίπου στις 19:00 και εκεί την περίμενε ο άνδρας της ζωής της.

Με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους, μπήκαν χέρι χέρι στο δημαρχείο για να ξεκινήσει η τελετή. Η γνωστή δημοσιογράφος είχε επιλέξει ένα άσπρο φόρεμα που έκρυβε επιμελώς την φουσκωμένη κοιλίτσα της και είχε αφήσει τα μαλλιά της κάτω. Ο γαμπρός επέλεξε λευκό πουκάμισο και μπλε σακάκι. Και αυτή τη φορά, δεν εμφανίστηκε… χωρίς γραβάτα!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΝΟΝΟΣ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ

Μάρτυρες κουμπάροι ήταν οι καλοί φίλοι του Γαβριήλ Σακελλαρίδη και της Ράνιας Τζίμα: Εύα Αντωνοπούλου με τον σύζυγό της Παναγιώτη Αρκουμανέα, Αλεξία Τασούλη με τον Δημήτρη Μιχαλέλη, Κατερίνα Χριστοφιλίδου με τον Γιάννη Πετρίδη και ο Πέτρος Μωραΐτης.

Η Εύα Αντωνοπούλου με τον σύζυγό της

Παρόντες στη δεξίωση του ζευγαριού ήταν και η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου και ο ο πρώην επικεφαλής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Θόδωρος Μιχόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ

Ο Τάσος Κορωνάκης

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης

Και οι... μπουμπουνιέρες

Καλεσμένοι στο γάμο και κάποιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ, από τον οποίο έχει αποχωρήσει μεν ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης αλλά δεν έχει κόψει δεσμούς με όλους. Έτσι, στον γάμο του ήταν παρόντες ο Θόδωρος Μιχόπουλος και ο πρώην γραμματέας του κόμματος Τάσος Κορωνάκης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε