Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

«Έκλεισαν» τα ραντεβού ενόψει Βρυξελλών – Την Τρίτη οι συναντήσεις Παπανδρέου με τους πολιτικούς αρχηγούς

«Έκλεισαν» τα ραντεβού ενόψει Βρυξελλών – Την Τρίτη οι συναντήσεις Παπανδρέου με τους πολιτικούς αρχηγούς

Την μέγιστη δυνατή συναίνεση αναζητά ο Γιώργος Παπανδρέου ενόψει της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής της 25ης Μαρτίου και για αυτό κάλεσε εκτάκτως σε συναντήσεις τους πολιτικούς αρχηγούς.

Τα ραντεβού έχουν ήδη κλειστεί για την Τρίτη και είναι τα εξής: στις 10 το πρωί με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, στις 2.15 το μεσημέρι με τη Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, στις 3.30 μ.μ. με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη και στις 4.45 μ.μ. με τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συναντήσεις «κλείδωσαν» αργά το απόγευμα της Πέμπτης, σε τηλεφωνικές επικοινωνίες, κατά τις οποίες συνεργάτες του πρωθυπουργού ενημέρωσαν τους αρχηγούς των κομμάτων για την πρόθεση του κ. Παπανδρέου να συναντηθεί μαζί τους.

Αμέσως μετά τις συναντήσεις του με τους ηγέτες των κομμάτων της αντιπολίτευσης, ο πρωθυπουργός αναχωρεί για το Παρίσι, όπου θα συναντηθεί την επομένη με τον Γάλλο Πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί και από εκεί θα μεταβεί στις Βρυξέλλες για την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής, στη οποία, εκτός από τα “καυτά” ζητήματα της ευρωζώνης που ήταν στην αρχική ατζέντα, προσετέθησαν ακολούθως και οι εξελίξεις στη Λιβύη.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε