Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Εκλογές 2015 – Ο… πλακατζής κύριος Τσίπρας: Δεν θα με αφήσει ο Σόιμπλε να κεράσω!

Εκλογές 2015 – Ο… πλακατζής κύριος Τσίπρας: Δεν θα με αφήσει ο Σόιμπλε να κεράσω!

– Σε γνωστό στέκι στο Μοναστηράκι ο Αλέξης Τσίπρας μια μέρα πριν από τις εκλογές
– Συναντήθηκε με νέους και είχε όρεξη για… αστεία
– Στο πλευρό του η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου
– “Αν είναι να κεράσω, θα κεράσω τσίπουρα ή μοχίτο όχι καφέ”
– Αν κατέβαινα στις εκλογές της Ιταλίας, θα είχα… καλύτερα αποτελέσματα είπε σε Ιταλό δημοσιογράφο

Χαλαρός και με διάθεση για αστεία, λίγες ώρες πριν από τις εκλογές της Κυριακής, ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου σε γνωστό στέκι στο Μοναστηράκι και συνομίλησε με νέους.

Ο κ. Τσίπρας έφτασε περίπου στις 13:30 και ενώ ήδη στο μαγαζί εκτός από τους νεολαίους, τους υποψήφιους, τους πολιτευτές και τους δημοσιογράφους που κάλυψαν την προεκλογική εκστρατεία, τον περίμενε και η περιφερειάρχης Αττικής και στενή του φίλη Ρένα Δούρου.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έκρυψε πως το συγκεκριμένο μαγαζί στο Μοναστηράκι ήταν παλιότερα στέκι του αλλά είχε πέντε χρόνια να πάει. Τότε είπε, δεν τον αναγνώριζαν. Σήμερα, είπε, επέστρεψε για να συνομιλήσει με τη νεολαία.

“Είναι μέρα ξεκούρασης” τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας που απέφυγε κάθε συζήτηση για εκλογές και πολιτική.
Δεν απέφυγε όμως να ζητήσει από τους παρόντες δημοσιογράφους τα… προγνωστικά του. Αλλά τέτοια μέρα, η συζήτηση δεν επεκτάθηκε.



Όταν κάποια γυναίκα του είπε πως αρκετοί απ’ όσους βρίσκονταν στο μαγαζί ζήτησαν να τους… κεράσει καφέ όταν έμαθαν ότι θα πάει εκεί, ο Αλέξης Τσίπρας θέλησε να αστειευτεί λέγοντας πως δεν θα τον αφήσει ο Σόιμπλε να κεράσει.

“Αν είναι να κεράσω, θα κεράσω τσίπουρα ή μοχίτο, όχι καφέ”, είπε.



Πολλοί ήταν οι ξένοι δημοσιογράφοι που βρέθηκαν στο Μοναστηράκι και θέλησαν μια κουβέντα από τον κ. Τσίπρα για το αποτέλεσμα των εκλογών. “Αν κατέβαινα στις εκλογές στην Ιταλία, θα είχα καλύτερα αποτελέσματα απ’ ότι στην Ελλάδα” είπε ο Αλέξης Τσίπρας σε έναν Ιταλό δημοσιογράφο και πρόσθεσε πως “έχουμε κοινό μέλλον αλλά πρέπει να παλέψουμε γι’ αυτό. Αυτό είναι το μήνυμα”.

Και συνέχισε απαντώντας σε άλλη δημοσιογράφο: “Σήμερα είναι χαλάρωσης. Μόλις τελειώσαμε μια δύσκολη δύσκολη προεκλογική περίοδο”.

Ο κ. Τσίπρας είχε και τα… τυχερά του, αφού ένας πολίτης του έκανε και ένα δώρο!

Όπως είπε ο Αντώνης, μέλος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συζήτηση μαζί τους για την κατάσταση στα πανεπιστήμια αλλά και για τις εμπειρίες στο… στρατό!

Δείτε τι είπε

Δείτε εδώ πώς “παίζουν” οι Έλληνες τις εκλογές – Ποιον βγάζουν πρώτο τα στοιχήματα

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε