Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Εκλογές 2015 – Τα νέα σποτ της ΝΔ με την Ελένη, την Κατερίνα και τη Φανή (ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτό από youtube
Φωτό από youtube

Τρία νέα τηλεοπτικά σποτ, με πρωταγωνίστριες τρεις γυναίκες, δημοσίευσε η Νέα Δημοκρατία, συνεχίζοντας την πορεία της προς τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου.

Στα τρία νέα τηλεοπτικά σποτ, πρωταγωνίστριες είναι η 19χρονη Ελένη, φοιτήτρια, η 26χρονη Κατερίνα που είναι άνεργη και η 45χρονη Φανή, δημόσια υπάλληλος.

“Η Ελλάδα πάει μπροστά με την Ελένη” είναι το σύνθημα στα σποτ, το οποίο φυσικά εναλάσσεται ανάλογα με την… πρωταγωνίστρια.

Οι λέξεις – κλειδιά εμπλουτίζονται, αφού “σταθερότητα”, “αξιοπιστία”, “επενδύσεις”, “δουλειές” κάνουν την εμφάνισή τους, ενώ το σύνθημα με το οποίο “κλείνει” το σποτ, είναι: “Όλοι μαζί πάμε την Ελλάδα μπροστά”.

Όπως αναφέρεται από το στρατόπεδο της “γαλάζιας” παράταξης, στη νέα σειρά ταινιών της ΝΔ πρωταγωνιστούν καθημερινοί άνθρωποι, ενώ κάθε πρωταγωνιστής εκπροσωπεί μια ξεχωριστή κατηγορία επαγγελματικών και κοινωνικών ομάδων της ελληνικής κοινωνίας.

“Μία νεανική, φρέσκια οπτική που προβάλλει τις προγραμματικές θέσεις της ΝΔ, μέσα από τη στάση ευθύνης πολιτών”, λέγεται χαρακτηριστικά.

Δείτε τα νέα σποτ της Νέας Δημοκρατίας:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε