Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Εκλογές ΝΔ – Κύκλοι Μεϊμαράκη: “Άσχετος ο Τζιτζικώστας” – Συνομιλία με Σαμαρά – Καραμανλή;

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Επίθεση στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, εξαπέλυσαν στενοί συνεργάτες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, χαρακτηρίζοντάς τον “άσχετο”! Διαβάστε το αποκαλυπτικό παρασκήνιο.
 

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, δεν προκύπτουν “ευθύνες” του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, επί της διαδικασίας, αλλά της ΚΕΦΕ (και ειδικότερα του κ. Παπαμιμίκου), όπως ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ. Τζιτζικώστας/ Οι συνεργάτες μάλιστα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη τον χαρακτήρισαν “άσχετο” με το να ζητάει συνάντηση την ώρα που επιρρίπτει ευθύνες στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Τόνισαν ακόμη πως ευθύνη έχει η εταιρεία, η ΚΕΦΕ, αλλά και ο διευθυντής του κόμματος. Αυτό που ζητάει η πλευρά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η πλήρης εφαρμογή του καταστατικού για τη διαδικασία εκλογής προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Όπως είναι γνωστό, από το πρωί η εταιρεία δεν έκανε ούτε προσομοιώσεις ούτε τα απαραίτητα stress tests τις προηγούμενες ημέρες.

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο σύμφωνα με τις ίδιες πηγές να υπάρξει εντός της ημέρας τηλεφωνική επικοινωνία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Κώστα Καραμανλή.

Αναφορικά με την εταιρεία που… αποπειράθηκε να διεξάγει εκλογές, αυτή είναι πολύ μικρή και ανέλαβε για πρώτη φορά τέτοιο ρόλο. Όσον αφορά στα χρήματα που έδωσαν οι πρώτοι νεοδημοκράτες που κατέφθασαν στις κάλπες, αυτά θα επιστραφούν κανονικά, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι να ακυρωθεί η διαδικασία είχαν ψηφίσει συνολικά 2.000 Νεοδημοκράτες, με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν συντριπτική επικράτηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, με τους συνεργάτες του να ξεκαθαρίζουν πως “ειναι φανερό ποιοι ήθελαν να αναβληθούν οι εκλογές”.

Ρεπορτάζ: Μίλτος Σακελλάρης

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε