Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Εκλογές ΝΔ: “Μαζεύουν” τη δήλωση της Ντόρας για “νοθεία” το 2009

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η κυρία Μπακογιάννη δεν εννοούσε ότι έγινε νοθεία στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ του 2009, είπε ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος, στενός συνεργάτης του πρώην αρχηγού του κόμματος Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Βαρτζόπουλος, που την περίοδο εκείνη ήταν ο επικεφαλής της εκστρατείας του κ. Σαμαρά στη Βόρεια Ελλάδα, μιλώντας στο “Πρακτορείο 194,9 FM” και στην εκπομπή των Χρήστου Μάτη και Νικόλ Καζαντζίδου, ερωτηθείς να σχολιάσει τη φράση: “έγιναν πράγματα και θαύματα” με την προσωρινή πτώση του ηλεκτρονικού συστήματος στις εκλογές του 2009, είπε: “Δεν το είπε έτσι η κ. Μπακογιάννη και γνωρίζετε πολύ καλά ότι εγώ ήμουν υπεύθυνος της εκστρατείας του κ. Σαμαρά στη Βόρειο Ελλάδα. Τότε πραγματικά είχε πέσει το σύστημα για μερικές ώρες, αλλά το ότι ‘έγιναν πράγματα και θαύματα’ νομίζω το είπε η κ. Μπακογιάννη με το λογοτεχνικό οίστρο που χρησιμοποιεί κανείς μερικές φορές εν τη ρύμη του λόγου του”.

 

 

Ο κ. Βαρτζόπουλος είπε επίσης ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνεται αναφορά στο συγκεκριμένο ζήτημα, υπογράμμισε ότι δεν ερμηνεύτηκε σωστά η δήλωση της κ. Μπακογιάννη και τόνισε ότι μέχρι τώρα η συνυποψήφια για την προεδρία στις εκλογές του 2009 έδειξε μια ανωτερότητα που την τιμά.

Με αφορμή τις αντιπαραθέσεις των τελευταίων ημερών στους κόλπους της ΝΔ, ο κ. Βαρτζόπουλος επισήμανε επίσης ότι δεν υφίσταται θέμα διάσπασης και προέβλεψε ότι η κυβέρνηση θα οδηγηθεί σε πτώση. “Η κυβέρνηση υπέγραψε ένα μνημόνιο, το οποίο όπως και σε όλη την Ευρώπη είναι φιλελεύθερης αντίληψης. Το υπέγραψε μια αριστερή κυβέρνηση γιατί δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά και προσπαθεί να εφαρμόσει μη προδίδοντας τις αριστερές της αρχές. Αυτό θα οδηγήσει στην πτώση της. Είναι πολύ απλό” είπε.

Καταλήγοντας, χαρακτήρισε αστεία και αφύσικη την πιθανότητα κυβερνητικής συνεργασίας ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, διευκρινίζοντας ότι η ΝΔ θα μπορούσε να συνεργαστεί μόνο για τη συγκρότηση κυβέρνησης ειδικής συνθέσεως, ειδικού σκοπού και ειδικού χρόνου. “Η συνεργασία της κεντροδεξιάς με τη ριζοσπαστική αριστερά είναι αφύσικη και δεν έχει έννοια” είπε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε