Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Εκλογές – Σταύρος Θεοδωράκης: Αδύνατο να υπάρξει κυβέρνηση από αυτή τη Βουλή

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI
ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Την εκτίμηση πως είναι αδύνατο να υπάρξει κυβέρνηση απ’ αυτή τη Βουλή διατύπωσε ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο πλαίσιο των διερευνητικών εντολών.

“Κοινή εκτίμηση είναι πως θα μπορούσαμε να αποφύγουμε τις εκλογές, και να συνεχίσει η κυβέρνηση τη θητεία της μέχρι να σταθεροποιηθεί η οικονομία στα τέλη του χρόνου ή στις αρχές του άλλου” τόνισε ο κ. Θεοδωράκης.

Ο πρόεδρος του Ποταμιού σημείωσε πάντως, πως πρέπει να γίνουν το συντομότερο εκλογές με σεβασμό των συνταγματικών κανόνων. Πρόσθεσε ότι χρειάζεται ένα πνεύμα συνεννόησης μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, και μεγάλες κοινωνικές συμμαχίες μετά την ψήφο του ελληνικού λαού.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης αναφέρθηκε στο διάλογο που είχε με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη λέγοντας ότι: “Τον ρώτησα γιατί συνάντησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και μου είπε ότι θεωρεί πως έπρεπε να δει τα περιθώρια που υπάρχουν για κοινοβουλευτική συζήτηση. Εγώ δεν ακούω εδώ και καιρό την κα Κωνσταντοπούλου… Αυτά που λέει εκφράζουν τον δικό της ψυχισμό…”. 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε