Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Εκλογές βλέπει ο ΛΑΟΣ μέσα στο 2011

Ο Λ.Α.Ο.Σ. δια μέσω του εκπροσώπου του εξαπέλυσε παράλληλα επίθεση κατά του πρωθυπουργού με αφορμή την στελέχωση του γραφείου του.

Προεκλογική χρονιά θεωρεί ο Λ.Α.Ο.Σ. το 2011, και υπό αυτό το πρίσμα ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης θα προχωρήσει στην στελέχωση ομάδων εργασίας με βουλευτές και στελέχη του κόμματος με στόχο την εξυπηρέτηση των προτεραιοτήτων που έθεσε.

Οι προτεραιότητες αυτές, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του κόμματος Κωστή Αϊβαλιώτη, είναι η εθνική ακεραιότητα, η κοινωνική αλληλεγγύη και ο αγώνας κατά της φτώχιας, και η προστασία του πολίτη. Ο Λα.Ο.Σ. επιτίθεται και κατά της «τρόικας» με αφορμή τα επιπλέον μέτρα που φέρονται να ζητούν. Συγκεκριμένα υποστηρίζει ότι «ο “Μινώταυρος” της τρόικας είναι αχόρταγος» και εκτιμά ότι «η Αθήνα κάθε χρόνο θα καλείται να προβαίνει σε πρόσθετες θυσίες, μέχρις ότου να βρούμε το “Μίτο της Αριάδνης” που θα μας βγάλει από το λαβύρινθο της οικονομικής κρίσης».

Ο Λ.Α.Ο.Σ. δια μέσω του εκπροσώπου του εξαπέλυσε παράλληλα επίθεση κατά του πρωθυπουργού με αφορμή την στελέχωση του γραφείου του και υποστήριξε ότι «οι υπουργοί θα έχουν το όνομα και οι σύμβουλοι του “Λευκού Οίκου” των Αθηνών τη χάρη».

Σύμφωνα με τον Λα.Ο.Σ. ο πρωθυπουργός «εκτός της ρευστής κοινοβουλευτικής ομάδας του, προφανώς δεν εμπιστεύεται ούτε τους υπουργούς του, και γι΄ αυτό δημιουργεί ένα ευρύτατο επιτελικό γραφείο».

Αναφερόμενος στις ανακατατάξεις των υπαλλήλων στον δημόσιο τομέα ο Λα.Ο.Σ. τάσσεται εκ νέου κατά των προσλήψεων και με ανακοίνωσή του θεωρεί ότι για μια δεκαετία δεν πρέπει να προσληφθεί κανείς αλλά οι ανάγκες τις πολιτείας να καλυφθούν με μετατάξεις και με ένα ενιαίο μισθολόγιο για να μην αδικείται κανείς, όπως υποστηρίζει.

Τέλος αναφερόμενος στα περί αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας και τα κλειστά επαγγέλματα ο εκπρόσωπος του Λα.Ο.Σ. ανέφερε ότι «τα “χρυσαφικά” δεν πουλιούνται» και τάχθηκε υπέρ της εκμετάλλευσης δημόσιας περιουσίας, αλλά κατά της εκποίησής της.

Όσον αφορά τα κλειστά επαγγέλματα, ο Λα.Ο.Σ. θεωρεί ότι θα πρέπει η όποια απελευθέρωση να γίνει με αυστηρό γνώμονα τι εξυπηρετεί τον εξαντλημένο μη προνομιούχο Έλληνα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε