Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 29 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Εκλογές ζητά ο Σαμαράς και ρίχνει την ευθύνη για το ναυάγιο στον πρωθυπουργό

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 16.06.2011 | 06:17
Πρώτη δημοσίευση: 15.06.2011 | 23:00

Ο κ. Σαμαράς δήλωσε ότι αρχικά ο κ. Παπανδρέου δέχθηκε την πρόταση αλλά εν συνεχεία την απέρριψε για να καλύψει το εσωτερικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο ΠΑΣΟΚ.

Εκλογές ζήτησε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς μετά τις συνομιλίες που είχε με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Συγκεκριμένα ανέφερε στην δήλωσή του: «Ο κ. Παπανδρέου έκανε τις επιλογές του και ο λαός μπορεί να κρίνει. Ο  ανασχηματισμός έχει να κάνει με πρόσωπα και ισορροπίες. Δυστυχώς για τον ελληνικό λαό η κυβερνητική πολιτική θα παραμείνει η ίδια. Στη ΝΔ συνεχίζουμε τον αγώνα για αλλαγή πολιτικής. Και αλλαγή πλέον του ίδιου του πολιτικού σκηνικού. Είναι πλέον σαφές ότι ο μόνος που μπορεί να δώσει τη λύση είναι ο ελληνικός λαός».

Αναφέρει ακόμη ότι ζήτησε από τον κ. Παπανδρέου να παραιτηθεί από πρωθυπουργός και ότι ο κ. Παπανδρέου αρχικά δέχθηκε και τελικά το απέρριψε. «Έτσι χάθηκε μία ιστορική ευκαιρία», ανέφερε ο κ. Σαμαράς.

Όπως τόνισε απέρριψε τελικά την πρόταση του κ. Σαμαρά, καθώς αντιμετώπισε όπως είπε σοβαρό πρόβλημα στο εσωτερικό του κόμματός του για να καταλήξει ότι αυτό που έλεγε ο πρωθυπουργός ότι δεν τον ενδιαφέρει η καρέκλα, τελικά δεν αληθεύει.

Διαβάστε το διάγγελμα του πρωθυπουργού για το ναυάγιο της Οικουμενικής


   Διαδώστε αυτό το άρθρο