Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Εκλογή αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ από τη βάση του κόμματος προτείνει Α. Λοβέρδος

Οι διαδικασίες για εκλογή νέου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να γίνουν πριν τις βουλευτικές εκλογές είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος
«Αυτό είναι ουσιώδες και με αυτό σχετίζονται όλες οι εξελίξεις στην παράταξη. Θέλω να επιφυλαχθώ. Είναι λιγότερο κακό από το να εκφράσει κάποιος άποψη, από την οποία θα προκύψουν συζητήσεις» δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό “Real” ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, αναφορικά με το ερώτημα εάν ο κ. Παπανδρέου μπορεί να είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Πάντως επανέλαβε ότι οι διαδικασίες θα πρέπει, σε κάθε περίπτωση, να ξεκινήσουν πριν από τις βουλευτικές εκλογές και πρόσθεσε: «Υπάρχει καθυστέρηση, επειδή δεν έχει μιλήσει κανείς από αυτούς που είναι αρμόδιοι για αυτές τις διαδικασίες. Δεν γνωρίζω ποια θα είναι η κεντρική εισήγηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ».
 
Ο υπουργός Υγείας, παράλληλα, επέμεινε στην ανάγκη εκλογής αρχηγού από τη βάση του κόμματος και σημείωσε ότι πρέπει να γίνει με έναν «αδάπανο, λιτό και βραχύβιο τρόπο χωρίς συγκεντρώσεις».
 
Ο υπουργός Υγείας χαρακτήρισε την κυβέρνηση «ειδικού χρόνου και ειδικού σκοπού» και επανέλαβε ότι συμφωνεί με την άποψη Σαμαρά, ότι δεν κοιμόμαστε αγκαλιά με το ημερολόγιο για τις εκλογές, τις οποίες τοποθέτησε χρονικά «κοντά στην Άνοιξη».
 
Αντί ανασχηματισμού πρότεινε τη σύσταση δυο κυβερνητικών επιτροπών υπό τον Λουκά Παπαδήμο, με αρμοδιότητες το ΕΣΠΑ και την ανταγωνιστικότητα.

“Ουστ αρχικοπρίτη” – Πράσινοι συνδικαλιστές κατά Πάγκαλου για τους μαλ..

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε