Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

“Έκρηξη” Μπατζελή στη Στυλίδα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

 “O λαός στις 4 του Οκτώβρη, μας έδωσε την εντολή με τον τσαμπουκά μας, να σπάσουμε το σάπιο παρελθόν και να πάμε μπροστά».

Με αυτά τα λόγια αντέδρασε η Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή στη Στυλίδα το μεσημέρι όταν στελέχη του ΠΑΣΥ σήκωσαν πανό διαμαρτυρίας και φώναζαν συνθήματα κατά της αγροτικής πολιτικής που ακολυθείται και της Ε.Ε.

    Όλα ξεκίνησαν στο δημαρχείο της Στυλίδας όπου γινόταν ανοιχτή εκδήλωση που είχε οργανώσει η Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης. Στελέχη του ΠΑΣΥ ζήτησαν να παρέμβουν για να καταγγείλουν παρόμοιες εκδηλώσεις τις οποίες χαρακτήρισαν «φιέστα» τονίζοντας ότι θα πρέπει να διευρυνθεί ο διάλογος για την στήριξη του εισοδήματος. Χαρακτήρισαν «κοροϊδία» την αποζημίωση στις ελιές με 2 € το δέντρο μιας και όπως είπαν «δεν καλύπτει σε καμιά περίπτωση τις πραγματικές ζημιές που υπήρξαν». Για λίγο επικράτησε ένταση, ανέβηκαν αρκετές φορές οι τόνοι μεταξύ των συγκεντρωμένων, ενώ λίγο αργότερα τα στελέχη του ΠΑΣΥ κάλεσαν τους αγρότες στις κινητοποιήσεις που οργανώνουν με τρακτέρ στα διόδια της Πελασγίας, επέδωσαν το ψήφισμα τους στην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και αποχώρησαν. 

Αμέσως μετά η Υπουργός δήλωσε: “Αν δεν τολμήσουμε μεθοδικά, με δομές και πολιτικές, αυτός ο τόπος δεν θα πάει μπροστά και ούτε θα απομακρύνει τις πολιτικές δυνάμεις, που κάθε φορά που μια κυβέρνηση όπως το ΠΑ.ΣΟ.Κ. έρχεται σε ανοιχτό διάλογο με τον κόσμο, να λοιδορείται και να διασπάται αυτή η επαφή με τον κόσμο. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ., είναι λαός, κόμμα δυναμικό και δεν θα στερήσει κανένας αυτήν τη σχέση κοινωνίας- ΠΑ.ΣΟ.Κ.”.

   

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε